👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i co z tego filmiku wynika? że dwie laski nie chcą być nagrywane? czy to oznacza ze mają coś za uszami? przecież taki wolontariusz to każdy patrol SM czy policji może zweryfikować w minutę, prędzej sie wystraszyły psychopaty... szkoda klawiatury
Całkowicie się zgadzam z autorem filmu. Może te ukry zbierają na swoje potrzeby, na majtki, na jedzenie itp. Tego nie wiadomo. Każda zbiórka powinna być opodatkowana w wysokości 60%, a zyski przekazywane np na mniejszość LGBT.
Halman napisał/a:
i co z tego filmiku wynika?
Wynika to samo, co z Twoich filmików o "rowerach"

"Prowadzenie publicznych zbiórek pieniędzy, bez wymaganego zgłoszenia jest wykroczeniem (art. 56 Kodeksu Wykroczeń), zagrożonym karą grzywny do 5000 zł.
Podawanie się za wolontariusza i zbieranie pieniędzy jest przestępstwem oszustwa (art. 286 Kodeksu Karnego), zagrożonym karą pozbawienia wolności do 8 lat."
Halman napisał/a:
Wiem jedno, ty nie jesteś głupi, ty jesteś prostak i durak
Do takiego "debjyla" jak Ty to mi jednak deko brak

Szkoda ze tak nikt nie negował wojny w Afryce prowadzonej przez Amerykanów…. A zapomniałem tam byli terroryści
discoteq napisał/a:
Do takiego "debjyla" jak Ty to mi jednak deko brak
ale ja nie bede z tobą dyskutował, za bardzo jebiesz niepranymi onucami
Halman napisał/a:
ale ja nie bede z tobą dyskutował, za bardzo jebiesz niepranymi onucami
Jak Ty jesteś ANTY czemuś, tak ja jestem ANTY pomocy, i mam do tego pełne prawo. Jestem tak samo anty-ukraiński, jak i anty-ruski. Pojmij wreszcie i skończ spamować.
Autorem filmiku nie jestem Ja (tak a propos).
discoteq napisał/a:
Jak Ty jesteś ANTY czemuś, tak ja jestem ANTY pomocy, i mam do tego pełne prawo. Jestem tak samo anty-ukraiński, jak i anty-ruski. Pojmij wreszcie i skończ spamować.
nie oskarża się ludzi bez dowodów a ty to właśnie robisz, nakręcasz czarny pijar takimi filmikami , rzygam tymi prymitywnymi metodami, no jebiesz putinem i nic na to nie poradzisz
Halman napisał/a:
nie oskarża się ludzi bez dowodów a ty to właśnie robisz, nakręcasz czarny pijar takimi filmikami , rzygam tymi prymitywnymi metodami, no jebiesz putinem i nic na to nie poradzisz
A Ty jak napisałem wcześniej "Debjylem", ale już wiem dzięki Twoim wypocinom jak można bez problemu nabijać licznik na koncie

Zrozum: dla mnie "Putler" czy "Zełenski" to jeden h**j (nienawidzę tak samo jednych jak i drugich), i mam na to wyj**ane, tak samo jak i na całą tą wojenkę, i jak na Ciebie

Ja już skończyłem z Tobą pisać.

Dobra, ale gdzie jest informacja o tej zbiórce, skoro to firmuje urząd miasta Warszawy (wnioskując po grafice)?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie