Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Zbierz ekipę i uderz na plażę.
konto usunięte • 2017-05-24, 23:16
Firma Activion postanowiła wypuścić gadżet promujący nową grę studia Battelfield: II World War.

Taki mały żarcik.

Ręcznik.
Niby fajny gadżet dla fana, ale obrazek na ręczniku przedstawiał amerykańskich marines podczas natarcia na plażę Omaha w Dzień D roku 1944.

Najlepsze był opis produktu, który jest nazwą tematu.

Ekipa bardzo szybko wycofała produkt po krytyce użytkowników Reddita, ale jedno zdjęcie się zachowało.
Humorek się trzyma Activision?

PS: Chociaż w c🤬ja nas zrobili to za marines i dokopanie Adolfowi piwo
Pierwszy post.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Treter 2017-05-24, 23:25 8
A ja to bym sobie kupiła. Wycieranie tyłka kubusiem puchatkiem mi się znudziło, czemu nie użyć do tego wyrenderowanych żołnierzy?
Zgłoś
Kriski 2017-05-24, 23:33 3
@up może od razu na hardkora: papierem
.
.
.
.
.
ściernym
Zgłoś
Syja 2017-05-24, 23:39 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LongDistanceTrip 2017-05-24, 23:48 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Velture 2017-05-25, 5:51 1

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 8:03 3
Gentelcham napisał/a:

Niby fajny gadżet dla fana, ale obrazek na ręczniku przedstawiał amerykańskich marines podczas natarcia na plażę Omaha w Dzień D roku 1944.

Nie żebym się czepiał, ale skąd wiadomo, że to "Omaha" a nie "Utah"?

Velture napisał/a:

Jak ktoś zrobi wam koszulkę z terminatorem to będziecie w szoku jak odkryjecie, że terminator nie istniał?

Może terminator to zły przykład, ale...

Oj, ktoś się kiedyś może zdziwić...
Zgłoś
Grymson 2017-05-25, 9:43 3
"Niby fajny gadżet dla fana, ale obrazek na ręczniku przedstawiał amerykańskich marines podczas natarcia na plażę Omaha w Dzień D roku 1944. "

Mogłeś dodać że Marines nie walczyli w Europie tylko na Pacyfiku z Japońcami.
Małe info a pewnie wielu zaglądających tutaj tego nie wiedzą
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 10:08 1
Co jak co, ale ręcznik sam w sobie fajny
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 15:07 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 15:25 2
Człowiek się uczy całe życie. ^_^

Dziś sie nauczyłem, że mandat to po angielsku na poziomie emigranta - pay paper.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-25, 23:26 5
Zgłoś
LongDistanceTrip 2017-05-26, 11:12 9
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-26, 16:47 2
żołnierze walczyli, generałowie ich posyłali, a wojne opłacały ich rządy. Szacunek dla pionków które wspierają takie działania politykó się nie należy, chyba że jesteś idiotą.

kilkanaście dni temu Trump podpisał kontrakt na sprzedaż broni Arabii Saudyjskiej za 100 bilionów dolarów. Jak sądzisz, zginie więcej cywilów czy żołnierzy? I jakich nacji/religii oni będą?
Zgłoś
Adolf 2017-05-26, 16:57 3
Cytat:

amerykańskich marines podczas natarcia na plażę Omaha

US Marine Corps nie brał udziału we walkach w Europie. Na Omaha lądowały 1 i 39 Dywizja Piechoty i 2 bataliony Rangersów(2 i 5). Był nawet taki film z Lee Marvinem "Wielka czerwona jedynka" o szlaku bojowym 1 DP i to o niej będzie traktować gra.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem