Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczynski92 2014-11-06, 0:22 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
adrer 2014-11-06, 0:26 12
Jakby co to polecam film o Relidze. Warto obejrzeć mistrzostwo Kota.
Zgłoś
markop4321 2014-11-06, 0:42 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kih0n 2014-11-06, 1:37 1
Ja też polecam film "Bogowie" z Kotem, zagrał rolę że szacunek mega. Sam Religa człowiek legenda, jestem z Zabrza i dumny jestem z mojego miasta głównie dzięki klinice ale nie tylko. Trzeba też głośno powiedzieć że chlał niestety sporo, nawet później a nie tylko w latach 80 i 90. Na mecze przychodził prawie zawsze.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-06, 8:55 7
markop4321 napisał/a:

Co sie dziwić skoro to najlepszy Polski aktor.
Każda jego rola jest mistrzowska może oprócz Ciacha którego sam się wstydzi.

Z tym że najlepszy to bym nie przesadzał.
Chyra, Więckiewicz, Olbrychski, Kondrat, Pszoniak, Gajos, Pieczka, Nowicki, Stuhr, Ferency, Pazura, Dorociński i jeszcze wielu innych to też aktorzy rewelacyjni.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-06, 10:00
Zanim zaczniecie się zachwycać jaki to wielki człowiek bo obejrzeliście film sponsorowany przez AGORĘ!(tych od GW!), poczytajcie to: sadol.pl/ciemna-strona-prof-religii-vt321808.htm
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-06, 10:02 34
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-06, 10:22 2
A myślisz, że jakby Religa nie był fundamentalnym ateistą to Gazeta Wyborcza wysmażyła by mu taką piękną laurkę?
Podobnej klasy specjalista, ale wierzący - prof. Chazan jest w tej samej gazecie opluwany i szykanowany! nie patrząc na jego wybitne osiągnięcia, jedynie z powodu tego, ze jest religijny i żyje zgodnie z przykazaniami.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-06, 10:32 106
Chazan abortował ponad 500 dzieci zanim się nawrócił i zaczął zgrywać obrońcę zycia.
Ateistyczny religa nie abortował nikogo i uratował setki jak nie tysiące żyć, wprowadzając w kraju metodę bez której dawniej ludziom pozostawała jedynie śmierć, a Ty mi tu będziesz pieprzyć farmazony że Chazan jest lepszym człowiekiem, tylko dlatego że przez niego urodziło się dziecko, które kilka dni później zmarło w imię chorej zasady "wolności sumienia"?
Kogo tu porównujesz?
Lekarz ma być lekarzem, a nie księdzem. Swoją religię, ma zostawiać za sobą, przed wejściem do szpitala, chyba że zatrudni go szpital katolicki, a nie państwowy.
Litości.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-06, 10:37 17
Imie_jego_44 napisał/a:

Podobnej klasy specjalista, ale wierzący - prof. Chazan jest w tej samej gazecie opluwany i szykanowany! nie patrząc na jego wybitne osiągnięcia, jedynie z powodu tego, ze jest religijny i żyje zgodnie z przykazaniami.

Coś ci synku wytłumaczę. Chazan nie jest opluwany ze względu na swoją religijność, a dlatego że złamał prawo i okłamał pacjentkę, której winien był pomóc. Zresztą wiara Chazana to poza - dawniej skrobał kobiety ile wlezie.

O tobie mogę napisać dwie rzeczy:
1. Nie masz 37 lat (a tyle sobie wpisałeś w profilu).
2. Nie jesteś osobą wierzącą, choć na taką tutaj pozujesz. Znalazłeś sposób na zrobienie wokół siebie szumu i zgrywasz religijnego fanatyka, aby więcej osób się z tobą wykłócało.

panwpolo,
Brawo.
Zgłoś
ErIgrek 2014-11-06, 10:40
Nie ma to tamto, miał serce do przeszczepów.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-06, 10:56 1
Serio, porównywać Chazana do Religi.....serio?
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-06, 11:14 1
Zgłoś
kih0n 2014-11-06, 11:27 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem