👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kirk, proszę cię, wyguglaj sobie co to jest zbiórka w koszykówce.
@pawelgk
Zbiórka – w koszykówce złapanie piłki przez zawodnika drużyny broniącej lub atakującej po nieudanym rzucie do kosza.
Zbiórka jest zaliczana zawsze, gdy bezpośrednio po próbie rzutu zawodnik wchodzi w posiadanie piłki. Zbiórka może zostać zapisana zawodnikowi, który zbija piłkę do partnera, jeżeli robi to w sposób świadomy.
Zbiórka – w koszykówce złapanie piłki przez zawodnika drużyny broniącej lub atakującej po nieudanym rzucie do kosza.
Zbiórka jest zaliczana zawsze, gdy bezpośrednio po próbie rzutu zawodnik wchodzi w posiadanie piłki. Zbiórka może zostać zapisana zawodnikowi, który zbija piłkę do partnera, jeżeli robi to w sposób świadomy.

no dobrze dobrze, a teraz wygoogluj co to jest blok w koszykówce. W ogóle to tutaj był lot opadający opakowania więc młody score 2 points.

Aby zawodnikowi zaliczyć zbiórkę, piłka musi najpierw odbić się od tablicy lub obręczy.
Tę akcję, zdecydowanie zakwalifikowałbym jako blok.
Tę akcję, zdecydowanie zakwalifikowałbym jako blok.

ProfessorHix napisał/a:
Aby zawodnikowi zaliczyć zbiórkę, piłka musi najpierw odbić się od tablicy lub obręczy.
Tę akcję, zdecydowanie zakwalifikowałbym jako blok.![]()
Wcale nie musi, wiesz co to jest airball?
ProfessorHix napisał/a:
Tę akcję, zdecydowanie zakwalifikowałbym jako blok.![]()
Nie musi.
Zbiorke mozna zaliczyc po airballu, po bloku i po dotknieciu pilki o tablice lub obrecz.

To chyba Goaltending opakowanie wlatywało juz do koszyka opadajac

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie