Autentyk z wojska.
Zbiórka żołnierzy na korytarzu 200 chłopa:
Chorąży pyta:
- Kto zna się na zamkach bo się zaciął ?
Wychodzi przed szereg "Cichy" ( z przodu nie ma zębów)
Chorąży:
- Na pewno znacie się na zamkach ?
Cichy:
- Taaa, ja taaak znam się na zamkach, jestem ślusarzem, i na nie jednym zamku zęby zjadłem... wyseplenił
200 chłopa w śmiech
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
b................e
2014-01-23, 13:02
Piwko za to, że byłeś w woju.
k................m
2014-01-23, 13:30
up
Piwko za to, że z przymusu musiałeś iść i nic do gadania nie miałeś ?
@up
Zawsze mógł załatwiać zwolnienia, udawać chorobę i inne tego typu sprawy...
A................0
2014-01-24, 0:33
pattros dziecko od wojska nie mogło się kiedyś od tak załatwić zwolnienia, albo udawać chorobę przed komisją lekarską. Zapytaj tatusia.
Kochana, myślisz że nie znaleźli się tacy którzy nie wymigali się od wojska w tamtych czasach? Nie wiem co masz na myśli pisząc "kiedyś" , ale facet do którego jeździłem na wakacje jak byłem w podstawówce (znajomy rodziców) po 50 nie poszedł do wojska, bo przez 3 miesiące leżał w szpitalu (udawał chorobę serca). Dla chcącego nic trudnego...
No ale jesteś 4 lata starsza, wiesz lepiej, pewnie byłaś w wojsku :C
p................s
2014-01-25, 0:14
Mój dziadek opowiadał że za cara to wszyscy szli do wojska nawet kadłubki
B................r
2014-01-25, 0:18
jak juz to 199, bo ten 1 wyszedl przed szereg. brak piwa za fejk
jeden z najlepszych dowcipów w wojsku jaki widziałem to wyjęcie kotom sprężyn z kałachów przed odprawą warty, mina oficera dyżurnego przy "do przejrzenia broń" bezcenna
"pozdro dla kumatych" kto w wojsku nie był to nie załapie
d................g
2014-01-25, 1:09
@up ""pozdro dla kumatych" kto w wojsku nie był to nie załapie "
a ten kto byl to zalapie?
teoretycznie powienien ale na jednym z poborow trafil nam sie szwejk, ktory mial iq o jeden punkt wieksze niz szympans wiec wszystko jest mozliwe.
The_Generat napisał/a:
jeden z najlepszych dowcipów w wojsku jaki widziałem to wyjęcie kotom sprężyn z kałachów przed odprawą warty, mina oficera dyżurnego przy "do przejrzenia broń" bezcenna
"pozdro dla kumatych" kto w wojsku nie był to nie załapie
Gdybyś podp🤬lił komuś części od broni (sprężyna od kałacha) to z miejsca masz żandarmerię więc nie kozacz, a i nikt z przełożonych na warcie by się nie cieszył... chyba że kierowca autobusu bił ci brawo...
@up a czy ja napisalem ze to moja robota ? ... tak sie sklada pajacu ze ja bylem jednym z tych przelozonych
za autentyk z wojska zawsze należy się piwo
Jasne kompania 200 chłopa . No to kolego chyba podwójnie widziałeś .