👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zobaczyłem tylko linie wysokiego napięcia i wiedziałem co za chwilę sie odjebie. Oni to mają chyba sieczke zamiast mózgu.
dennissliwa napisał/a:
Oni to mają chyba sieczke zamiast mózgu.
dzięki tej sieczce mamy zabawne filmiki

Oglądając każdy jeden film z indii zastanawiam się czy oni tego nie robią specjalnie ;D
dennissliwa napisał/a:
Zobaczyłem tylko linie wysokiego napięcia i wiedziałem co za chwilę sie odjebie. Oni to mają chyba sieczke zamiast mózgu.
Tak jak ci co popierają tuska
Ale i tak się zastanawiam czemu te drzewo miało służyć akurat w tym miejscu
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
tak się zastanawiam czemu te drzewo miało służyć akurat w tym miejscu
Żeby musieli co roku podcinać wrastające w linię energetyczną gałęzie.
To chyba jakaś ich choinka. Takie święte drzewo dla świętej krowy.
Ktoś by skoczył po jakieś mięsko, bo co to za grill bez chabaniny.
"Mamo, Mamo choinka się pali!"
"Nie mówi się pali, tylko świeci"
"Mamo Mamo, firanki się świecą..."
"Nie mówi się pali, tylko świeci"
"Mamo Mamo, firanki się świecą..."

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie