Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:35
majeńka 2025-11-24, 21:48 2
_piotr_ napisał/a:

Rosja to stan umysłu tak jak patologia wpisana w ich DNA

Stan... czego?

pyotreck napisał/a:

Tak było! Potwierdzam. Ja wtedy stałem na przystanku bo jechałem do pracy i to widziałem.

Wierzę. Rzut oka na komentarze i widzę gdzie obecnie pracujesz.
Zgłoś
nikt1982 2025-11-24, 21:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
staachujones 2025-11-24, 22:22 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nikt1982 2025-11-24, 22:41 1
Zgłoś
staachujones 2025-11-24, 22:55 5
Zgłoś
nikt1982 2025-11-24, 23:18 1
Zgłoś
staachujones 2025-11-24, 23:28 1
Zgłoś
nikt1982 2025-11-24, 23:32 1
Zgłoś
staachujones 2025-11-24, 23:43 1
nikt1982 napisał/a:

Jak na razie widzę, że dołączyłeś tu 3 marca 2025 i masz pro ukrackie poglądy. Do tego należysz do osób dość ograniczonych i językowo ubogich. Kto, Twoim zdaniem, sprał mi tą banię?

mam proukrainskie poglady, bo obrazilem ruskich pod filmem o ruskich, tak? no to ani troche nie masz spranej bani!

3 marca 2025, rzeczywiscie cos jest podejrzana ta data detektywie.. cos z ta data jest nie tak, cholera, tylko co...

kazdy rozmowca musi uwielbiac dyskusje z toba i twoimi urojeniami. ladnie sie blaznisz

prosze, tylko nie mow znowu o polskich literach, ja tez za nimi tesknie.

xD
Zgłoś
nikt1982 2025-11-24, 23:53
Zgłoś
staachujones 2025-11-25, 0:13
Zgłoś
Ania6969 2025-11-25, 11:28 1
Zgłoś
placek 2025-11-25, 15:43
taką patologie należy dekapitulować
Zgłoś
SatanSSJ 2025-11-25, 17:24
Chlop pierw próbował go powstrzymać a finalnie pomógł wrzucić typa do hasioka - wygral!
Zgłoś
ufok 2025-11-25, 21:11
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem