Ale dało mi to niebotyczną satysfakcję, w pierwszym filmiku te głupie roześmiane ryje:
"Hehe, chodź, spaskudzimy windę sprayem, będzie śmiesznie hehe! Szalejmy, póki jesteśmy młode, wariatka z tej mojej psiapsióły!"
A w drugim smutne posępne i skruszone twarzyczki przepełnione wstydem zap🤬lają ze ściereczkami myjąc swoje bohomazy.
Zajebiście.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
"Hehe, chodź, spaskudzimy windę sprayem, będzie śmiesznie hehe! Szalejmy, póki jesteśmy młode, wariatka z tej mojej psiapsióły!"
A w drugim smutne posępne i skruszone twarzyczki przepełnione wstydem zap🤬lają ze ściereczkami myjąc swoje bohomazy.
Zajebiście.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Ej czy tylko mi ta jedna przypomina tą p🤬lniętą co to się wylansowała na targaniu gały murzynom po koncercie ? Jak jej tam k🤬a było ?
WujekMajkel napisał/a:
Ej czy tylko mi ta jedna przypomina tą p🤬lniętą co to się wylansowała na targaniu gały murzynom po koncercie ? Jak jej tam k🤬a było ?
Linkiewicz?
Albo nie jest pokazany cały film, albo windę pomalowała ta brzydka typiara. Ta druga z grzywką tylko się śmiała, więc nie wiem, czemu ona też czyści windę.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
P🤬dami zamoczonymi w rozpuszczalniku to powinny wycierać.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Obiektyw kamery i tak po p🤬dzie dostal i nagrania w jakosci 20letniego VHS juz zostana. Oby te k🤬y murzyny j🤬y w tej windzie i przez zj🤬y obiektyw niech ich nie zidentyfikuja (jebiących, a nie j🤬ych).

fajne cipuszki, wylizałbym im kakaowe oczka i zjadł gówno