Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cys23 2014-05-13, 18:42 61
Dobrze prawi...gdyby zgolił to gówno z głowy i ubrał się normalnie to miałbym jakiś szacunek do niego
Zgłoś
Tomikchomik1 2014-05-13, 18:48 165
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ulifont 2014-05-13, 18:48 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-13, 18:52 6
Dam piwo bo to jest bardziej wykolejona partia niż Palikot z ekipą komuchów.... chociaż by się coś działo w Europie

Sami widzicie co da legalizacja, kto chce zalegalizować zastrzyki.. tacy ludzie...

argument : nie znasz mnie a chcesz mnie wsadzić do więzienia

chłopie ja zabiłem może te dzieci, ale co ci do tego nie znasz mnie a chcesz mnie wsadzić za zabójstwo dzieci ?
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-13, 18:56 10
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-13, 19:01 57
panku dobrą miał myśl ale coś nie potrafi obrać tego w słowa. pewnie nie może się skoncentrować po marihuanie Co do samej legalizacji to niech jest ta ich upragniona "równość" albo wszystko ( alkohol, papierosy, kawa, marihuana i cała reszta palety używek) albo nic. Kto jest mądry ten znajdzie umiar albo nie sięgnie wcale. Oczywiście z zakazem publicznym czyli tylko wolnoć Tomku w swoim domku. Jeśli ktoś bałby się o swoje dzieci to może w końcu rodzice zabraliby się za wychowywanie ich, a nie wynagradzali brak zainteresowania i miłości hajsem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-13, 19:05 5
Mam podzielone zdanie na ten temat, mam to w dupie wale browar
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-13, 19:35 77
Zgłoś
ulifont 2014-05-13, 19:45 7
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-13, 19:52 8
@ulifont Nie chodzi o to, że dilerki nie będzie czy że liczba "ćpunów", jak to określiłeś, zmaleje tylko o to, że ludzie będą mieli możliwość dostępu to pewnego towaru. Fajki i alkohol są legalne to dlaczego nie marihuana? Mogliby chociaż pozwolić na niewielkie uprawy na własny użytek.
PS. Masz jakieś dane na potwierdzenie faktu zwiększania się liczby ilości osób palących regularnie marihuanę (bo chyba to miałeś na myśli pisząc "ćpunów")?
PS2. Sam jestem niepalący ale ktoś ma decydować co jakich używek mogę stosować a jakich nie?
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-13, 19:52 21
za nasze podatki
-mojego ojca
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem