Dla 31-letniego motocyklisty ta podróż moskiewską obwodnicą była ostatnią w życiu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
Dla 31-letniego motocyklisty ta podróż moskiewską obwodnicą była ostatnią w życiu.
To jest ulica zaprojektowana do defilad. Tam nie powinny poruszać się żadne samochody.
smc napisał/a:
To jest ulica zaprojektowana do defilad. Tam nie powinny poruszać się żadne samochody.
Obwodnice do defilad.. to że u nas takich nie ma, to nie znaczy że potrzebujemy więcej pasów dla zmotoryzowanych bezmózgów.
Zajebiste. Obejrzałem 3 razy, zmarszczyłem pyzę i potem jeszcze obejrzałem 2 razy. Nic mnie tak nie cieszy jak marszczenie pyzy do śmierci motodebila.
to chyba przedostatnia. Ostatnią odbędzie w skrzynce z mielonką do rzeźnika.
Wstalodziany napisał/a:
Nic mnie tak nie cieszy jak marszczenie pyzy do śmierci motodebila.
Ruskiego motodebila - cieszy podwójnie
Brak świateł tylnych w dostawczaku, dopiero po uderzeniu jeden stop sie zapalił.
Luknął na nawigację, czy dobrze jedzie. Nawigacja pokazywała, że dobrze jedzie, więc po co miał skręcać. Vivat sztuczna głupota.
bodzio204 napisał/a:
Brak świateł tylnych w dostawczaku, dopiero po uderzeniu jeden stop sie zapalił.
A czyli trzeba było jebnąć jak w ruski telewizor kiedyś, żeby zadziałał 🤔
SławomirSulej napisał/a:
A czyli trzeba było jebnąć jak w ruski telewizor kiedyś, żeby zadziałał 🤔
Stop się zapalił jak wcisnął hamulec, w zasadzie gość z busa jest odpowiedzialny za śmierć motocyklisty bo jeździł bez świateł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie