Popieram przedmówcę.
Taka sytuacja.
podpis użytkownika
Dzikie gw🤬ty i najazdy nordyckich Fiutingów potwornie splądrowały północne wybrzeża europy. Fiutingowie gw🤬cili mężczyzn, zabijali konie oraz krowy i odjeżdżali na kobietach.Taka sytuacja.

up
I doszedłeś do wniosku, że każdorazowo leci to samo czy jak?
I doszedłeś do wniosku, że każdorazowo leci to samo czy jak?
Powinien wygrać ten drugi , to że ten pierwszy odp🤬lał manianę przed metą to nie znacz że musi być pierwszy .
Aż ciekaw jestem czy poniósł jakieś konsekwencje za to przytrzymanie ręką
Aż ciekaw jestem czy poniósł jakieś konsekwencje za to przytrzymanie ręką
No gratulacje dla co poniektórych tutaj za inteligencję. Człowiek, który podszedł przyklasnąć dłonie obserwatorom wyprzedził resztę zawodników o ładnych kilka sekund. Postanowił zrobić, co zrobił, bo i tak był już pierwszy. Ale nie 2. powinien "dać mu w mordę", bo zwycięzca go przyblokował.
Po pierwsze to nie piłka nożna tylko triathlon, i tutaj obowiązują niepsiane zasady fair play.
Po drugie gościu wyprzedził wszystkich, był najlepszy i frajerem byłby ten drugi gdyby na siłe chciał się wepchać.
Po drugie gościu wyprzedził wszystkich, był najlepszy i frajerem byłby ten drugi gdyby na siłe chciał się wepchać.
Kogo to obchodzi czy on poszedł kupę zrobić czy strzelić piątkę , liczy się przekroczenie mety i tylko tyle .
A kolaże napieprzają całą trasę że aż koła świszczą , powyprzedzał wszystkich a 500 metrów przed metą wyśliznął się i wyrżnął o barierkę , ten za nim nie zatrzymuje się i mówi no choć choć i tak jesteś pierwszy , tylko jedzie do mety
A kolaże napieprzają całą trasę że aż koła świszczą , powyprzedzał wszystkich a 500 metrów przed metą wyśliznął się i wyrżnął o barierkę , ten za nim nie zatrzymuje się i mówi no choć choć i tak jesteś pierwszy , tylko jedzie do mety

@up true that
ten sie zesrał i nikt sie go nie pytał czy potrzebuje papieru

ten sie zesrał i nikt sie go nie pytał czy potrzebuje papieru

Musiałbym obejrzeć filmik lub info o tym maratonie. Na razie wygląda mi to na ustawioną reklame timexa zwlaszcza że drugi typek zastopował swoj bieg jakby miał to wryte na pamięć.