📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
a ja się nie będę spinał, podam tylko nazwę kawałka
Kottonmouth Kings - Reefer Madness
Kottonmouth Kings - Reefer Madness
ciekawe jest to ze najwiecej mają do powiedzenia ci świeci co na kazdej imprezie upijają się do nieprzytomnośći oraz którym wmowiono że marihuana to największe zło. Taka mała rada,spróboj ,potem mozesz krytykować
ten temat był wałkowany już tyle razy, to nic nie zmieni. Prawda jest taka, ze politycy maja interes w tym zeby nie legalizowac. Tusk uwzial sie na dopalacze bo jego kolegom spadly zyski z handlu 'ulicznymi dragami'. Zakaz legalnego handlu tworzy czarny rynek, to na nim mafia czerpie ogromne zyski. Gdyby zalegalizowac ganje to obcieloby ogromne wplywy do kas prawdziwej MAFII, nie mowie tu o ziomeczkach, ktorzy biegaja z 10 jarania zeby cos przyrobic. POLITYCY = MAFIA
DILLER!!!!!
ray19 napisał/a:
Z osobistych względów wolę, aby marihuana niebyła zalegalizowana, najwyżej depenalizacje można dać. ;]
DILLER!!!!!
A ja tak czytam, robię wiadyro i się śmieje z niektórych komentarzy i ciesze z tych mądrych. Ale jak narazie zmianą w naszym kraju będzie ser gouda w tesco z 16.99 na 13.99.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie