📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Państwo otworzyło by swoje lokale w których można palić maryśkę z państwowych upraw i dziura w budżecie moment by została załatana. Problem dopalaczy by zniknął. Wszyscy byli by zadowoleni.
Dlaczego ludzi którzy raz na jakiś czas zapalą skręta nazywa się ćpunami? głupota! Równie dobrze człowieka który wypije kieliszek wódki można nazwać alkoholikiem/pijakiem !
Ja osobiście lubię sobie i zapalić, i lubię się napić, oczywiście nie za dużo, bo i jedno i drugie ma minusy. Po dłuższym picicu mega kac może zmaiżdżyć mocno, umysł też, ale szczególnie organizm, a po dłuższym paleniu znowu głowa nie taka jak kiedyś, zwiesza się człowiek, lekkie problemy są z zapamiętaniem czegoś.
Także moim zdaniem, nie jestem oczywiście przeciwko, ale jak już palić, czy też pić to z umiarem.
Także moim zdaniem, nie jestem oczywiście przeciwko, ale jak już palić, czy też pić to z umiarem.
Czy jest tu taki, który mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi panu Gowinowi około 8:30 ?
Bo przyznaję: nie zrozumiałem kontekstu, mimo iż wydaje mi się, że czytałem rzeczone rzeczy.
Bo przyznaję: nie zrozumiałem kontekstu, mimo iż wydaje mi się, że czytałem rzeczone rzeczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie