📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:54

VeIture ty tak na serio ? co jest sadystycznego w tym filmie ? oświeć mnie bo nie pojmuję.
edek_kotek napisał/a:
VeIture ty tak na serio ? co jest sadystycznego w tym filmie ? oświeć mnie bo nie pojmuję.
Edek dołączyłeś do sadistica w 2019 roku i zero tematów i czepiasz się Velture który ma ich ponad 3.000. Ty tak na serio? Oświeć mnie bo nie pojmuję.
Świeże, nie tanie auto. Felga pokancerowana, opona starta miejscowo i pewnie coś jeszcze typu uszkodzone progi, nadkole czy jakiś tam drążek. Przyoszczędził!
Jak mi w Amsterdamie założyli blokadę, to poszedłem do sklepu kupić szlifierkę akumulatorową. Cięcie, blokada do kanału i jazda. Szlifierka wyszła gratis

vass napisał/a:
Jak mi w Amsterdamie założyli blokadę, to poszedłem do sklepu kupić szlifierkę akumulatorową. Cięcie, blokada do kanału i jazda. Szlifierka wyszła gratis
naucz się liczyć

To jest fragment z tego filmiku - w skrócie, kanał rozrywkowy. blokadę sami założyli i specjalnie zniszczyli auto.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie