Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zdelegalizować samoobronę
~Velture • 2025-01-20, 9:41
Nie wolno atakować nikogo tylko dlatego, że was uderzył albo chce okraść!
Pewnie by wolał inną formę...

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-01-20, 12:39 ]
Jedyne "źródło" tych rewelacji to poważny serwis 9gag skąd Velture to pobrał i przetłumaczył
9gag.com/gag/aVvv3Ed

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zmieniono 1 razy Zgłoś
mazga50 2025-01-21, 22:35
Love_is_Love napisał/a:

Na 99% jakiś słowiański debil coś źle przetłumaczył ze szwedzkiego.

Weź już nie p🤬l kocopałów. Wszyscy wiemy, że jesteś zj🤬y.
Zgłoś
Kroki71 2025-01-22, 9:36
Znowu jakaś lewacka p🤬da jeszcze ze Szwecji i z tytułem profesora p🤬li trzy po trzy. Widocznie mu jeszcze nikt z ciapatych inżynierów porządnie nie wj🤬. Jak mu wjebią to od razu zmieni zdanie, niedojda paluchem robiona. Kiedyś jadę w nocy w Krakowie konkretnie przez Dąbie gdzie rządziła Cracovia, patrzę chłop leży na ulicy i próbuje się podnieść. Myślałem, że jest naj🤬y ale okazało się ze nie. Dostał tylko oklep po pysku od jakichś małolatów z Dąbia, bez powodu podobno. I mówi do mnie że jest sędzią w sądzie i teraz będzie karał takie czyny bez litości. A ja mu na to. Żal mi pana jako człowieka ale jako sędziego to już nie. Facet zdziwiony pyta dlaczego? A ja mówię że znajomy jest gliniarzem i jak łapie bandziorów to sędzia jeden z drugim ich na drugi dzień wypuszcza. Wiec pewnie któryś z wypuszczonych spuścił mu wp🤬l...
Zgłoś
Love_is_Love 2025-01-22, 9:56
mazga50 napisał/a:

Weź już nie p🤬l kocopałów. Wszyscy wiemy, że jesteś zj🤬y.

Ponoć wyciekło Twoje nagranie z masowania bolącej dupy
m.sadistic.pl/dziwny-lek-vt604370.htm
Zgłoś