📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Auto mu zgasło, widać jak ręką sięga na kluczyk i próbuje odpalić.. Tak to jest jak ma się gdzieś znaki informujące że zbliża się do przejazdu kolejowego, więc należy zwolnić spodziewając się zamkniętego szlabanu.
Jak już rozpier.ł pierwszy szlaban to mógł przejechać jak strzała południa i rozje.ć następny wtedy, by tylko dostał mandat i koszty naprawy szlabanu, a nie koszty leczenia...
kawkaajjjjjj napisał/a:
"Kierowcę zabrano do szpitala w Gorzowie Wielkopolskim" a czemu nie do Choroszczy?
Bo w Gostynninie miejsca nie mieli.
Nie wiem co powiedzieć ale ci idioci mają chyba jakis konkurs czy zawody w tym kto będzie większym debilem lub matołem w przejeździe przez przejazd ewentualnie ustawiają się w kolejce po nagrodę Darwina.
Henryk_Sprężyna napisał/a:
Lepiej tego zrobić nie mógł
mógł stanąć przodem do nadjeżdżającego pociągu.
smc napisał/a:
Czy pociąg może przekraczać 50 w terenie zabudowanym?
Na kolei nie ma takiego pojęcia jak "teren zabudowany" bo każdy kilometr torów jest taki sam z technicznego i ruchowego punktu widzenia. Są "wyjęte spod prawa" jak obwodnice autostradowe przecinające miasto. Torowiska to teren autonomiczny, w przeciwieństwie do dróg do których mają dostęp wszyscy i są całkiem różne w mieście i w polu między wiochami.
To jeszcze nic... samolot na pasie startowym też nie powinien przekraczać 50km/h, bo jakby nie patrzyć jest tak samo w obszarze terenu zabudowanego a na pasie osiąga nawet 350km/h.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie