Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anana_Kofana napisał/a:
Przecież przebiega/przemyka w 0:02-0:04, ślepyś?
Deczko. Wybacz, to wiek.
Driver19cm napisał/a:
Typowi właśnie naj🤬a sarna
niezły ten typ, z długimi włosami, w sukience i z torebką
Cymesowy napisał/a:
Cymesowy napisał/a:
Od tyłu lat siedzisz na sadolu i serio mogło by Cie to zdziwić? 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Cymesowy napisał/a:
Może to ksiądz?

Jarazz napisał/a:
Ustawka w lesie i wp🤬l od sarenki.
to nawrocki się ustawiał..
swoją drogą.. wygląda na AI..
JoSeed napisał/a:
Deczko. Wybacz, to wiek.
Eeetam, kwestia liczby wchłoniętych piw. Ja po 8 Kasztelanach zaczynam dopiero porządnie widzieć (stąd też zauważyłem jeloneczka czy tam sarenunię), a wiekowo przerastam (niestety) jakieś 95 tutejszych Sadoli... Taki life, nie ma co narzekać...

Anana_Kofana napisał/a:
Eeetam, kwestia liczby wchłoniętych piw. Ja po 8 Kasztelanach zaczynam dopiero porządnie widzieć (stąd też zauważyłem jeloneczka czy tam sarenunię), a wiekowo przerastam (niestety) jakieś 95 tutejszych Sadoli... Taki life, nie ma co narzekać... .
Eeee, to chiba zacznę łoić... 🤔
PsikutaBezS napisał/a:
Jak wielkim homoseksualistą trzeba być żeby dostać oklep o sarenki.
Weź pisz normalnie pedał, a nie jakiś tam p🤬lony homo niewiadomo