👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W taki sposob sami sobie robia syzyfowa prace. Powinni raczej strzelac bez ostrzezenia za probe powrotu.
Ojej, to straszne!!! Jak oni mogą?!?!?! Przecież to przeczy wspaniałej idei "multikulti". Trzeba natychmiast powiadomić stosowne organy w Brukseli, a sadystyczny policjant musi przeprosić tego biednego człowieka.
Załatw mi na niego namiary, a skrzynkę piwa mu wyślę!
Jak już mamy wpuszczać ich do siebie to na swoich warunkach. Pałą po nerach na dzień dobry żeby mu głupie pomysły wybić z głowy
Jak już mamy wpuszczać ich do siebie to na swoich warunkach. Pałą po nerach na dzień dobry żeby mu głupie pomysły wybić z głowy

mogliby tych naszych emerytowanych zomowców powołać
"biała lola" w dłoń i naprzód. w dwa dni zrobiliby porządek.

"Brutal video"? What the fuck?
Nie jest czasem tak, że wolno strzelać do nielegalnie przekraczających granicę?
Nie jest czasem tak, że wolno strzelać do nielegalnie przekraczających granicę?

Prawidłowa reakcja.
Imigranci nie respektują prawa międzynarodowego oraz poszczególnych państw, wiadomo z autopsji, że nie są skorzy do asymilacji z tubylcami, a po stworzeniu większej społeczności zaczynają zakładać getta wyznaniowo-etniczne i narzucać swoje porządki reszcie społeczeństwa, często poprzez groźby i rozwiązania siłowe.
Zamknąć zewnętrzne granice strefy Schengen, a kraje tranzytowe ogrodzić 5 metrowym płotem na którego szczycie znajdować się będzie elektryczny pastuch.

Imigranci nie respektują prawa międzynarodowego oraz poszczególnych państw, wiadomo z autopsji, że nie są skorzy do asymilacji z tubylcami, a po stworzeniu większej społeczności zaczynają zakładać getta wyznaniowo-etniczne i narzucać swoje porządki reszcie społeczeństwa, często poprzez groźby i rozwiązania siłowe.
Zamknąć zewnętrzne granice strefy Schengen, a kraje tranzytowe ogrodzić 5 metrowym płotem na którego szczycie znajdować się będzie elektryczny pastuch.
pierwszy raz w zyciu chciałbym byc policjantem ,lał bym po łbie ile wlezie .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie