📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak mozna wpuscic lamusa do domu?! zanim by noge polozyl na moim progu juz by mial piesc na szczece!!! psow sie do domu nie wpuszcza a co mowic o takim starym dziadzie!!!

Dziwię się szczerze mówiąc.
Nie wyobrażam sobie, żeby jakiś gość, "somsiad", czy inna facjata, weszła sama do mojego mieszkania.
Połamałbym ręce.
Nie wyobrażam sobie, żeby jakiś gość, "somsiad", czy inna facjata, weszła sama do mojego mieszkania.
Połamałbym ręce.

jak się nie przestaniecie tłuc to wam wszystkim parasole w dupie pootwieram!

Nie wiem, co skłoniło sąsiada do podjęcia tak radykalnych działań (bo o przesuwanie mebli chyba nie chodziło), ale za rzucenie tekstu "zaraz ci przy*ierdole" do dziewczyny, któryś z facetów znajdujących się aktualnie w mieszkaniu powinien wyprowadzić mu jednego prostego na odmulenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie