Jadący Audi a6 około 20-letni mężczyzna wypadł z trasy i uderzył w drzewo. Jego samochód przełamał się na pół i stanął w ogniu. Młody człowiek zginął na miejscu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
1. Pula genów się oczyściła
2. Liczba 20 letnich diesli zatruwających powietrze zmalała o 1 (choć istnieje poważne ryzyko, że jakiś Janusz jeszcze go wyklepie)
3. Malawicze mają reklamę - nigdy wcześniej nie słyszałem o tej miejscowości a mają ładny meczet
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/ba/Bohoniki_meczet.jpg
Jeżeli nikogo przy okazji nie zabił to historia ma pozytywne zakończenie
2. Liczba 20 letnich diesli zatruwających powietrze zmalała o 1 (choć istnieje poważne ryzyko, że jakiś Janusz jeszcze go wyklepie)
3. Malawicze mają reklamę - nigdy wcześniej nie słyszałem o tej miejscowości a mają ładny meczet
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/ba/Bohoniki_meczet.jpg
Jeżeli nikogo przy okazji nie zabił to historia ma pozytywne zakończenie
Przełamał się na pół? Pewnie od Pana doktora z Raichu, tylko 150 tyś przebiegu, w S-line był, więc trzeba było brać. Młody na ogórkach u Niemca zarobił, to trzeba było coś kupić z klasą i prestiżem, żeby się pochwalić. Przecież Sebastian 206 albo Clio jeździł nie będzie!
Dobrze że nikogo przy okazji nie zamordował. Szkoda drzewa. Przez otartą korę może mieć problemy zimą.
TheMozg01 napisał/a:
Przełamał się na pół? Pewnie od Pana doktora z Raichu, tylko 150 tyś przebiegu, w S-line był, więc trzeba było brać. Młody na ogórkach u Niemca zarobił, to trzeba było coś kupić z klasą i prestiżem, żeby się pochwalić. Przecież Sebastian 206 albo Clio jeździł nie będzie!
![]()
jak by nie byl spawany to napewno by przezyl
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie