Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
🔥 Radom katastrofa naszego F16 - teraz popularne
ANALizator777 2025-08-08, 11:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Uzi99 2025-08-08, 12:04 12
Nic się nie zmarnuje 😀
Zgłoś
piterzaut 2025-08-08, 13:05 1
Trochę mi przypomina podniebny pogrzeb w Tybecie. ( dla nieznających tematu wujek Google)
Zgłoś
Amg19 2025-08-08, 13:26 1
Duży ten pies.
Zgłoś
cygar 2025-08-08, 14:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
optymista666 2025-08-08, 14:49
Polowanie zakończone sukesem.
Zgłoś
pazuzu 2025-08-08, 15:10
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-08-08, 15:19 4
Zgłoś
pazuzu 2025-08-08, 15:40 8
Zgłoś
pfefe 2025-08-08, 15:41 9
Zgłoś
pazuzu 2025-08-08, 15:58 1
pfefe napisał/a:

Samochód ma chińskie tablice rejestracyjne....
Nie je się bo to jest zabronione a nie dlatego że nie nadaje się do jedzenia ale przede wszystkich dlatego że ludzie nie potrafią oporządzać takiego surowego mięsa

Ja bym nie zjadł niezbadanego mięsa, po drugie pomimo że umiem rozebrać mięso to było by to ostatnia myślą jaka by mi przyszła do głowy po zabiciu zwierzęcia na drodze. Przecież to nie średniowiecze żeby musieć jeść truchło z ulicy, teraz mamy sklepy
Zgłoś
BigLebovsky 2025-08-08, 16:03 1
pfefe napisał/a:

Samochód ma chińskie tablice rejestracyjne....
Nie je się bo to jest zabronione a nie dlatego że nie nadaje się do jedzenia ale przede wszystkich dlatego że ludzie nie potrafią oporządzać takiego surowego mięsa

Nie je się? To popytaj tych co dużo jeżdżą....
Zgłoś
pfefe 2025-08-08, 16:04 2
pazuzu napisał/a:

Ja bym nie zjadł niezbadanego mięsa, po drugie pomimo że umiem rozebrać mięso to było by to ostatnia myślą jaka by mi przyszła do głowy po zabiciu zwierzęcia na drodze. Przecież to nie średniowiecze żeby musieć jeść truchło z ulicy, teraz mamy sklepy

No tak, bo mięso ze sklepu to wyrosło na drzewie, wcale nikt wcześniej zwierzaka nie ukatrupił i nie przerobił na kiełbasę.
Zgłoś
grubystefan 2025-08-08, 16:10 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem