📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
🔥
Radom katastrofa naszego F16
- teraz popularne

Trochę mi przypomina podniebny pogrzeb w Tybecie. ( dla nieznających tematu wujek Google)
pfefe napisał/a:
Samochód ma chińskie tablice rejestracyjne....
Nie je się bo to jest zabronione a nie dlatego że nie nadaje się do jedzenia ale przede wszystkich dlatego że ludzie nie potrafią oporządzać takiego surowego mięsa
Ja bym nie zjadł niezbadanego mięsa, po drugie pomimo że umiem rozebrać mięso to było by to ostatnia myślą jaka by mi przyszła do głowy po zabiciu zwierzęcia na drodze. Przecież to nie średniowiecze żeby musieć jeść truchło z ulicy, teraz mamy sklepy
pfefe napisał/a:
Samochód ma chińskie tablice rejestracyjne....
Nie je się bo to jest zabronione a nie dlatego że nie nadaje się do jedzenia ale przede wszystkich dlatego że ludzie nie potrafią oporządzać takiego surowego mięsa
Nie je się? To popytaj tych co dużo jeżdżą....
pazuzu napisał/a:
Ja bym nie zjadł niezbadanego mięsa, po drugie pomimo że umiem rozebrać mięso to było by to ostatnia myślą jaka by mi przyszła do głowy po zabiciu zwierzęcia na drodze. Przecież to nie średniowiecze żeby musieć jeść truchło z ulicy, teraz mamy sklepy
No tak, bo mięso ze sklepu to wyrosło na drzewie, wcale nikt wcześniej zwierzaka nie ukatrupił i nie przerobił na kiełbasę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie