Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-09-05, 22:47 10
po co
i na co
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-05, 23:50 6
Najlepsze zabezpieczenie to nie wrzucać durnych zdjęć na shitbooka.
Zgłoś
BrunerOvned 2012-09-06, 0:19 1
Za 3:40 stawiam ciepłego kloca, piwa nie. Aż szkoda cielaczka obok niego, taki wstyd...

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
kaime 2012-09-06, 1:19 3
Czy tylko ja nigdy nie miałem profilu na NK i FB?
Zgłoś
HotSzot 2012-09-06, 2:16 4
O k🤬a.... Lesba tak mowi, i wszyscy maja miec "schludne" zdjecia na portalach, najlepiej takie jak do dowodu ? Rozumiem, czasem ludzie przeginaja(np jak ten c🤬l z 3:38), ale reszta zdjec byla do przezycia. Ludzie sie bawia, robia zdjecia, smieja sie. Zawsze znajdzie sie jakis sk🤬ysyn(tutaj patrz. Lesba, do tego paskudna), dzieciak, albo zakompleksieni ludzie, ktorzy powdupcaja zdjecia na portale typu Wiocha.pl, badz do takiego programu. Oprocz tego c🤬la o ktorym napisalem wyzej, naprawde reszta zdjec byla az tak tragiczna, czy ludzie smiali sie z paskudnej mordy lesby-prowadzacej ?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 2:39 5
@mrsatan, a może tak z przymrużeniem oka?
Zgłoś
MrPink 2012-09-06, 3:22
Przynajmniej darmowe slipki dostał.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 3:27
Najgorsza wstawka z Ellen jaką tu widziałem.
Serio, ale oczekiwałem czegoś grubego....
Zgłoś
se7en 2012-09-06, 4:08 7
Ten cały Tony miał farta że tylko takie zdjęcia pokazała, a z tego co widzę to ostry pedał
facebook.com/tonymoyasandiego/photos <<---
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 5:56
Won z pedalizna powiedziałem! won.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 6:47
I to zaskoczenie "Skąd to macie? Jakieś czary??" K🤬a świat schodzi na idiotów
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 7:20
Może usłyszycie to pierwszy raz i się zdziwicie, ale nic mi tutaj nie przeszkadza. Ooooo, powiecie teraz że nie jestem polakiem i przyjechałem z zagranicy.

Nie, po prostu popełniłem mentalną vendette
Zgłoś
BrunerOvned 2012-09-06, 7:26
se7en napisał/a:

Ten cały Tony miał farta że tylko takie zdjęcia pokazała, a z tego co widzę to ostry pedał
facebook.com/tonymoyasandiego/photos <<---

Parę zdjęć ma normalnych, ale faktycznie coś jest nie tak. Mi przebieranie się w damskie fatałaszki nie przechodzi...
Gdyby zamiast piw można było dawać kopy w jaja, te leciałyby z takim hałasem, jak kozie bobki na bębenek.

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
zuberos 2012-09-06, 7:52
up
coś czuję że nie jeden facet po kilku bro nie rozpoznał i chciał go posuwać a tu c🤬j(dosłownie!).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie