Najlepsze zabezpieczenie to nie wrzucać durnych zdjęć na shitbooka.
Za 3:40 stawiam ciepłego kloca, piwa nie. Aż szkoda cielaczka obok niego, taki wstyd...
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
O k🤬a.... Lesba tak mowi, i wszyscy maja miec "schludne" zdjecia na portalach, najlepiej takie jak do dowodu ? Rozumiem, czasem ludzie przeginaja(np jak ten c🤬l z 3:38), ale reszta zdjec byla do przezycia. Ludzie sie bawia, robia zdjecia, smieja sie. Zawsze znajdzie sie jakis sk🤬ysyn(tutaj patrz. Lesba, do tego paskudna), dzieciak, albo zakompleksieni ludzie, ktorzy powdupcaja zdjecia na portale typu Wiocha.pl, badz do takiego programu. Oprocz tego c🤬la o ktorym napisalem wyzej, naprawde reszta zdjec byla az tak tragiczna, czy ludzie smiali sie z paskudnej mordy lesby-prowadzacej ?

Najgorsza wstawka z Ellen jaką tu widziałem.
Serio, ale oczekiwałem czegoś grubego....
Serio, ale oczekiwałem czegoś grubego....
Ten cały Tony miał farta że tylko takie zdjęcia pokazała, a z tego co widzę to ostry pedał
facebook.com/tonymoyasandiego/photos <<---
facebook.com/tonymoyasandiego/photos <<---

I to zaskoczenie "Skąd to macie? Jakieś czary??" K🤬a świat schodzi na idiotów

Może usłyszycie to pierwszy raz i się zdziwicie, ale nic mi tutaj nie przeszkadza. Ooooo, powiecie teraz że nie jestem polakiem i przyjechałem z zagranicy.
Nie, po prostu popełniłem mentalną vendette
Nie, po prostu popełniłem mentalną vendette

se7en napisał/a:
Ten cały Tony miał farta że tylko takie zdjęcia pokazała, a z tego co widzę to ostry pedał
facebook.com/tonymoyasandiego/photos <<---![]()
Parę zdjęć ma normalnych, ale faktycznie coś jest nie tak. Mi przebieranie się w damskie fatałaszki nie przechodzi...
Gdyby zamiast piw można było dawać kopy w jaja, te leciałyby z takim hałasem, jak kozie bobki na bębenek.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...