👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czarne siedzą w więzieniu i się na fotkę nie załapały?
EDIT znalazłem kilka fotek brakujących osób:
EDIT znalazłem kilka fotek brakujących osób:

podpis użytkownika

podpis użytkownika

czarni kibluja ,..albo ktos dal im do zrozumienia ze szkoła nie potrzebna do pracy w KFC,.

Nie 3, a 4 bialych gdzies zniklo bo na drugim zdjeciu jest rowniez wychowawczyni.

A myslice że misje CJ-em w GTA SA nie odbiły swojego piętna na ludności??

8 malp otrzymalo jakies wyksztalcenie. i po co? zeby wyladowac w wiezieniu. Tylko sie hajs marnuje, dac im od razu jakas fizyczna robote, tak bedzie dla nich lepiej, ja sie zmacza, nie beda mieli sily krasc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie