👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bardzo podobny jest do mojego wujka zdzicha
te czarne oczy i super białe zęby

Wodzu nie unuś się tak, wiemy że z tą deską przegieliśmy ale obiecujemy, następnym razem ci czegoś takiego już nie zrobimy! Lubimy twoje towarzystwo, nikt inny nie wygląda tak śmiesznie jak ty gdy straszy ludzi pobiciem!
wodzu nie napinaj sie! zrobili z ciebie frajera teraz szczekasz w necie jak piesek za plotem sie pytam po co? po co ty sie chwalisz ze z ciebie frajera zrobili? myslisz ze to kogos obchodzi?
nikt cie nie chce znac a juz napewno nie po tym jak dales z siebie zrobic idiote:) hahaha

ojej wodzu jaki z Ciebie bohater : D
ćwiczysz na siłowni tydzień, że tak mówisz ? : D
ćwiczysz na siłowni tydzień, że tak mówisz ? : D

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie