Nawet worek na głowe by nic nie dał ... :/
podpis użytkownika
Nie lubię ludzi
Rodzina na wakacjach, zrobili sobie zdjęcie żeby było śmiesznie i co wspominać, a wy już hejty, co za naród. Ps. Kwejk rządzi
.

www_miromiko_pl napisał/a:
uprzedzam pytania : nie moje
Każdy by tak napisał... Ale widać, że jesteś Gość z poczuciem humoru

Tylko po co Ci ta siekierka ?
podpis użytkownika
*Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*

Wy k🤬a p🤬licie.
Zdrowego cycka ta córka ma. I mamusia. I tatuś
Zdrowego cycka ta córka ma. I mamusia. I tatuś

www_miromiko_pl napisał/a:
uprzedzam pytania : nie moje
Nie zmieniaj tematu:D
Ktoś tu ostatnio dodał cudny filmik, żeby nie oceniać ludzi po wyglądzie.
Ja tu jednak widzę średnio inteligentnego prostaczka z siekierką, starą babę która może być lekko psychiczną kurą domową i młodą kretynkę która lubi wp🤬lić kumpeli i drze mordę na środku ulicy jak tylko jej się coś nie spodoba.
Ale to tylko moje odczucia. Wy na bank zobaczycie uczciwych i bardzo inteligentnych pracusiów, którzy spotykają się z ogólną niechęcią ze strony innych.
Ja tu jednak widzę średnio inteligentnego prostaczka z siekierką, starą babę która może być lekko psychiczną kurą domową i młodą kretynkę która lubi wp🤬lić kumpeli i drze mordę na środku ulicy jak tylko jej się coś nie spodoba.
Ale to tylko moje odczucia. Wy na bank zobaczycie uczciwych i bardzo inteligentnych pracusiów, którzy spotykają się z ogólną niechęcią ze strony innych.
Kurde, widać, że to jakaś patologiczna rodzina. Nie chcę generalizować, ale oni naprawdę mają twarze jak ludzie z marginesu społecznego.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.