Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zdjęcie
emes3k • 2012-12-31, 19:03
Dlaczego zużyty kondom pozuje?

- Bo jest gotowy do zdjęcia!

Z góry dziękuję za wszystkie porównania do BongMana, jest mi z tego powodu niezmiernie miło. Dzięki temu wiem, że to co robię ma sens!

Do zobaczenia w 2013!
Zgłoś
Grzyb18 2013-01-01, 12:34 1
Sam to wymyśliłeś, prawda?
Zgłoś
matiqq 2013-01-01, 17:25 3
mama Ci pomagała?

podpis użytkownika

@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Zgłoś
Dzichader 2013-01-03, 18:49 2
Nie ten poziom. Musiałbyś jeszcze bardziej się stoczyć.
Zgłoś
Jimm 2013-01-03, 18:50 1
Profesorowie od spraw dowcipów kuźwa ...
Zgłoś
Crossblade 2013-01-03, 20:02 2
Przepraszam ale pozwólcie że się wypowiem. Jestem na Sadisticu przynajmniej od roku, ale zarejestrowałem się może miesiąc temu...co Ty tutaj do mnie p🤬lisz BongMan to styl zycia, żebyś miał prawo się do niego wogóle porównywać musiałbyć się jeszcze raz urodzić i w trakcie porodu mieć ucisk na główkę co przyczyniłoby się do niedokrwienia mózgu :/ Więc, nie p🤬l że mu dorównujesz, chyba że napierdlasz na klawiaturze ołówkiem w gębie...wtedy zwracam honor !!!
Zgłoś
b................ę 2013-01-03, 21:11
A mi tam zamontował uśmiech na ryju. Piwo.
Zgłoś
m................k 2013-01-03, 23:45
Jak zostać bongmanem... pomyślmi... A tak, musisz kochać Żydów i gardzić wszystkim co nie jest żydowskie. A wszystkich, których żydzi nie lubią musisz nienawidzić i wzywać do mordu na nich jednocześnie oburzając się jak ktoś coś o żydach złego powie. I pamiętaj: wg niego wszyscy ciapaci wykształcają bomby w macicy matki jako pierwszy narząd! Wszystko po to, żeby się zdetonować w Izraelu.
Zgłoś
MMAchu 2013-01-04, 4:16
Co to za moda teraz, że wszystkie 16-latki przyjęły jakiegoś bongomana za swojego idola?
Zgłoś
Z................Z 2013-01-04, 18:24
Ja tam lubię Bongmana.
Zgłoś
mlody0708 2013-05-04, 15:45
Crossblade napisał/a:

Przepraszam ale pozwólcie że się wypowiem. Jestem na Sadisticu przynajmniej od roku, ale zarejestrowałem się może miesiąc temu...co Ty tutaj do mnie p🤬lisz BongMan to styl zycia, żebyś miał prawo się do niego wogóle porównywać musiałbyć się jeszcze raz urodzić i w trakcie porodu mieć ucisk na główkę co przyczyniłoby się do niedokrwienia mózgu :/ Więc, nie p🤬l że mu dorównujesz, chyba że napierdlasz na klawiaturze ołówkiem w gębie...wtedy zwracam honor !!!

albo miał pożar w kołysce i łopatami gasili
Zgłoś