Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:21
~Velture 2018-01-23, 8:56 78
Gość szedł sobie do przerębla i wyłowił samochód a potem odjechał.
Zgłoś
janlew 2018-01-23, 9:02 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pazuzu 2018-01-23, 10:20 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-23, 10:39
Zgłoś
nowynick 2018-01-23, 10:45 12

to może tera ja. Wjechał Macierewicz z Misiem i Harrym Potterem limuzyną do przerębla, jakiś przypadkowy gap poszedł ratować, zobaczył kto w środku to zaczął skakać po dachu żeby woda się szybciej nabierała, po czym wrócił po śladach do domu.
Zgłoś
Moby_Dick 2018-01-23, 10:46 3
Multipla uciekła z dna jeziora i zaatakuje czyjś garaż.
Zgłoś
~DMT 2018-01-23, 11:11 2
Zgłoś
krzysztof3011 2018-01-23, 18:06
Wszyscy jesteście w błędzie.

Ktoś chciał poślizgać się autem na jeziorze, myśląc, że lód jest dość gruby. Jednak lód nie wytrzymał, zarwał się i samochód się utopił.
Zgłoś
Wiewór 2018-01-23, 19:27 1
Lodem jechał samochód że świnami. Lód to Polska. Załamany lód to ukazana symbolicznie w przenośni Polska która nie da rady udźwignąć tyłu pisowskich świń...
Piekne. Wspaniały artysta, fantastyczne dające do myślenia dzieło
Zgłoś
SKINHEAD 2018-01-23, 21:17 1
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-23, 21:29
Abraxus napisał/a:

Lodem jechał samochód że świnami. Lód to Polska. Załamany lód to ukazana symbolicznie w przenośni Polska która nie da rady udźwignąć tyłu pisowskich świń...
Piekne. Wspaniały artysta, fantastyczne dające do myślenia dzieło

każdy pisze jak umie, ale masz piwko dzisiaj ode mnie, chyba nie przeszkadza, że ze smarkami
Zgłoś
Wiewór 2018-01-23, 22:01
Pijam tylko rzemieślnicze piwo zakupione w sklepie dla koneserów. Koncerniaki z proszku dla polskiej biedoty mnie nie interesują.
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-24, 0:25
Abraxus napisał/a:

Pijam tylko rzemieślnicze piwo zakupione w sklepie dla koneserów. Koncerniaki z proszku dla polskiej biedoty mnie nie interesują.

więc dodam smarka ze smakiem
Zgłoś
Piotru70 2018-01-24, 0:46
elfis napisał/a:

więc dodam smarka ze smakiem

Abrasiowi to możesz zawalić z kija czym chcesz, o lubi multiplexy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem