📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:21

Gość szedł sobie do przerębla i wyłowił samochód a potem odjechał.

to może tera ja. Wjechał Macierewicz z Misiem i Harrym Potterem limuzyną do przerębla, jakiś przypadkowy gap poszedł ratować, zobaczył kto w środku to zaczął skakać po dachu żeby woda się szybciej nabierała, po czym wrócił po śladach do domu.
Wszyscy jesteście w błędzie.
Ktoś chciał poślizgać się autem na jeziorze, myśląc, że lód jest dość gruby. Jednak lód nie wytrzymał, zarwał się i samochód się utopił.
Ktoś chciał poślizgać się autem na jeziorze, myśląc, że lód jest dość gruby. Jednak lód nie wytrzymał, zarwał się i samochód się utopił.
Lodem jechał samochód że świnami. Lód to Polska. Załamany lód to ukazana symbolicznie w przenośni Polska która nie da rady udźwignąć tyłu pisowskich świń...
Piekne. Wspaniały artysta, fantastyczne dające do myślenia dzieło

Abraxus napisał/a:
Lodem jechał samochód że świnami. Lód to Polska. Załamany lód to ukazana symbolicznie w przenośni Polska która nie da rady udźwignąć tyłu pisowskich świń...
każdy pisze jak umie, ale masz piwko dzisiaj ode mnie, chyba nie przeszkadza, że ze smarkami
Pijam tylko rzemieślnicze piwo zakupione w sklepie dla koneserów. Koncerniaki z proszku dla polskiej biedoty mnie nie interesują.

Abraxus napisał/a:
Pijam tylko rzemieślnicze piwo zakupione w sklepie dla koneserów. Koncerniaki z proszku dla polskiej biedoty mnie nie interesują.
więc dodam smarka ze smakiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie