Zawzięty, walczył o miejsce z sankami...

podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
4 lata temu bodajże Gruzin, wyhamował na słupie myślałem że historia lubi się powtarzać
podpis użytkownika
...
K🤬a, minutę gapię się w tego gifa z myślą, że to najdłuższy gif jakiego widziałem i z nadzieją, że dojedzie..

Mimo że nieprzytomny (bo on jest nieprzytomny, tak?) to zdolny. ;d
masterwow napisał/a:
4 lata temu bodajże Gruzin, wyhamował na słupie myślałem że historia lubi się powtarzać
no tak skojarzyłem bo miejsce podobne. Chłop wyjebawszy w słupa wyzionął ducha

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Fajny sport. Szkoda, że u nas nie ma sztucznych torów, w których można uprawiać bobsleje, saneczkarstwo, skeleton.
K🤬a mać specjaliści. Trenuje saneczkarstwo od 4 lat i uwierzcie mi jak Cie "łamie" czyli tak Ci łeb odgina pod naporem cisnienia ze Cie "lamie" to często się traci przytomność. I jeszcze przy takiej prędkości i przy tak długim zakręcie. Więc przestańcie się nap🤬lać z tego gościa, bo wielcy cwaniacy a zesrali by się przy pierwszym dłuższym zakręcie
.
Są takie tory, zapraszam do Krynicy-Zdrój

kenzol napisał/a:
Fajny sport. Szkoda, że u nas nie ma sztucznych torów, w których można uprawiać bobsleje, saneczkarstwo, skeleton.
Są takie tory, zapraszam do Krynicy-Zdrój

A to Oni już muszę jakieś triki dodatkowe robić podczas jazdy ? Kuźwa, ani nie wiedziałem.
Byś się wyj🤬 na rozbiegu a z niego się śmiejesz że przytomność stracił przy przeciążeniu na zakręcie.
podpis użytkownika
o.0