Rodzina została wyrzucona z lokalu, bo właściciel dowiedział się, że przyjechali z Izraela.
Właściciel wietnamskiego lokalu chciał w ten sposób pokazać swój sprzeciw dla działań Izraela.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Konto usunięte
2024-07-11, 12:40
hahah bardzo dobrze xD Rozkład jazdy znany, jazda z pejsami
Konto usunięte
2024-07-11, 12:47
Ż🤬dzi roznoszą wszy.
Wyjątkowo spokojny człowiek , już Wok z gorącym olejem powinien być podany na wynos
wielkie brawa dla pana wietnamca
Bardzo dobrze! K🤬y ż🤬dowskej próbują wprowadzić Agendę 2030 ale Pejsą się to nie uda c🤬j im w dupe
Gdyby to było w Polsce, to już w ż🤬dozraelu byłoby ajwaj.... A tak to nie ma tematu....
A więc nie tylko p0laczki nienawidzą Ż🤬dów bez powodu, ale też wietnamce. Co ta komuna robi z ludźmi...
U nas już dawno by przepraszali za holokaust i dopłacili do obiadu, byle pejs był zadowolony. Ostatnio przecież Olaf w naszym kraju, przy "naszym" premierze podsumował, że Polacy i Niemcy to ofiary nazizmu.
Pięknie skośny wyjaśnił typa. Powinien dostać order złotej gaśnicy imienia Grzegorza Brauna.
Nie podniosą tematu rasizmu bo rasizm występuje tylko gdy biały ma coś do powiedzenia, w innych przypadkach to nie działa...
1 Wietnamczyk ma większe jaja jak cała nasza klasa polityczna. Brawo!
Sz🤬i mają zaskakujące wielkie poparcie społeczne, co nie ukrywam, mnie zaskakuje.
pan restaurator miał to na tablecie
W sumie to mam w dupie czy to pejs czy ktoś inny. Restaurator może odmówić ugoszczenia. Wpychanie mu się na siłę "bo ja tak chcę" jest tak po prostu wk🤬iające. Nie chce twoich pieniędzy to idziesz do tego, który je chce. Czego nie rozumiesz durny roszczeniowy pejsie?
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.