Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zdrada
X................l • 2014-02-09, 18:06
Rozmawia dwóch kumpli:
- Słuchaj stary wróciłem ostatnio wcześniej do domu i zastałem w sypialni moją żonę z kochanką...
- I co zrobiłeś? Ja to bym swoją wyj🤬.
- Wyj🤬em obie
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-02-09, 18:50 12
Policjant zatrzymuje samochód:
- Siódmy raz pana zatrzymuje i siódmy raz gubi pan ładunek!
- A ja siódmy raz panu powtarzam, że jest zima, a ten samochód to piaskarka...

Rozmawiają dwaj policjanci:
- Co robisz w wolnym czasie?
- Uprawiam jogę.
- Co ty powiesz? A na ilu hektarach?

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
D................d 2014-02-09, 19:01 1
He he he... Najlepszy prezent na urodziny od żony ever
Zgłoś
j................o 2014-02-09, 19:41
git majonez dyskoteka
Zgłoś
S................l 2014-02-09, 20:56
spiepszaj_dzbanie - sadistic.pl/piaskarka-vt251080.htm

Nie ładnie tak wchodzić na cudzy rewir, coooo?
Zgłoś
m................a 2014-02-09, 21:45 11
Hipokryci z was, panowie - gej niech spłonie na stosie, ale z dwoma lesbijkami to by się r🤬ać chciało!
Zgłoś
p................r 2014-02-09, 22:10 1
Nie lesbami, a bi(albo w ogóle nie, zdrowe panny jak się upiją miewają lekkie lesbijskie zapędy)
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-02-09, 22:11
@Stetryczały_Sk🤬iel
To było rok temu. Skoro tak, to też nie wiem po co wstawiasz dowcip który znalazłeś na kamiennej płycie.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
s................r 2014-02-09, 22:24
@2up

Prawda, kazda zdrowa dziolcha przynajmniej raz probowala jak to jest z inna panienka.
Zgłoś
y................o 2014-02-09, 22:48
Cytat:

Hipokryci z was, panowie - gej niech spłonie na stosie, ale z dwoma lesbijkami to by się r🤬ać chciało!

Bo lesbijki to dwie pary cycków, a cycki są dobre.
Zgłoś
P................z 2014-02-09, 23:00 3
mandaryyynka napisał/a:

Po pierwsze nie mówi się gej tylko pedał, po drugie nie mówimy tutaj o lesbijkach tylko o kobietach które lubią sex i są skłonne zaprosić koleżanki do zabawy. Lesbijki to smutne brzydkie istoty które wmówiły sobie wstręt do facetów bo żaden ich nie chciał.
Zgłoś
S................l 2014-02-10, 0:16
Można było poszukać w tagach, poza tym nie znasz się na żartach

Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-02-10, 19:29
Hej mandaryyynka lepiej pokaż cycki

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
k................7 2014-02-10, 22:11
I w sumie dalej nie wiadomo co zrobił mówiąc "wyj🤬em"
Zgłoś
m................a 2014-02-11, 7:48
Cytat:

Po pierwsze nie mówi się gej tylko pedał, po drugie nie mówimy tutaj o lesbijkach tylko o kobietach które lubią sex i są skłonne zaprosić koleżanki do zabawy. Lesbijki to smutne brzydkie istoty które wmówiły sobie wstręt do facetów bo żaden ich nie chciał.

A ja mówię gej i c🤬j Ci do tego. Pedał to dla mnie facet, który zachowuje się jak p🤬deczka, a gej to facet o homoseksualnej orientacji (btw z którą się urodził) Ty niedoedukowany ignorancie.

I lesbijki (tak, też rodzą się ze swoją orientacją) wcale nie muszą być brzydkie, znam dość dobrze parę lesbijek i obie dziewczyny są mega ładne i seksowne, leci na nie cała masa facetów. Obie próbowały też w przeszłości z facetami, ale żadnej z nich to nie pociągało. Nie ma to jak żyć stereotypami.

Myślisz, że jesteś lepszy, tylko dlatego, że nie jesteś gejem?

I od razu uprzedzam - nie jestem za wszechobecną gejowską propagandą, bo nie o to chodzi, ale trochę zrozumienia... Nie można żyć wieczną nienawiścią do odmienności. Toleruj to - czyli nie akceptuj (bo nikt tego od Ciebie nie wymaga), a olewaj! Tak Cię boli dupa, że wiecznie jesteś sfrustrowany.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie