👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Było w jednej zlepce i już się wypowiedziałem na ten temat, a tu w lepszej jakości widać że to samica pawiana, a nie pawian
mygyry napisał/a:
Twardo przyjmuje lepy, dobry materiał na żonę
Miałby żenić się z własną mamą ? Przecież to wspomniana teściowa.
Pomijam sens bicia bogu winnej mamusi tylko dlatego że nie potrafi utrzymać sprzętu w majtkach.
No cóż, większość ludzi to idioci.
zastanawiałem się czy jeszcze raz powie czy to na poważnie ?
według mnie wygląda jak by żartowała hahaha

Ostro w sumie, syn nawywijał a lepce zgarnia matula. Straszna patola w sumie, ja rozumiem, że zdradzona poczuła się urażona ale to jednak przesada......a nie, zapomniałem, czarna kultura i tradycja

KaMiLeK90 napisał/a:
zastanawiałem się czy jeszcze raz powie czy to na poważnie ? według mnie wygląda jak by żartowała hahaha
No pytała, czy na poważnie, bo w domu mąż ma ciężką rękę i tak się zahartowała, że peeleng do twarzy bardziej ją boli niż te łaty od podejrzanej etnicznie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie