Zamiast się bulwersować, mógł wykorzystać cenne sekundy na jakąś bardziej racjonalną reakcję...😂
janusz_biznesu napisał/a:
Zamiast się bulwersować, mógł wykorzystać cenne sekundy na jakąś bardziej racjonalną reakcję...😂
Ta reakcja też nie jest zła... 😎
jkllll485 napisał/a:
Zamiast hamować to macha łapami...
Nie ma klaksonu więc czym ma hamować.
Sprawdziłem sobie jak się tym hamuje i wychodzi na to że zamiast machać z oburzeniem łapkami to powinien się pochylić do przodu, wtedy byłaby szansa że nic by mu się nie stało.
Przybyły a miejsce lekarz stwierdził poza ogólnymi potłuczeniami podwyższony poziom estrogenów.
elim napisał/a:
Sprawdziłem sobie jak się tym hamuje i wychodzi na to że zamiast machać z oburzeniem łapkami to powinien się pochylić do przodu, wtedy byłaby szansa że nic by mu się nie stało.
Do tyłu . Przy power-padach zamocowanych to się w takiej sytuacji można niemal na plecach położyć .
elim napisał/a:
Paszczaku napisał/a:
Do tyłu . Przy power-padach zamocowanych to się w takiej sytuacji można niemal na plecach położyć .
Nie wiem o czym wy piszecie, ale on jedzie na elektrycznej deskorolce. A pochylanie się do przodu przy hamowaniu na czymkolwiek, to naprawdę świetny pomysł

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
janusz_biznesu napisał/a:
Jestem przeciw, chociaż mógł się wj🤬 łbem pod koło
DeLux napisał/a:
Jestem przeciw, chociaż mógł się wj🤬 łbem pod koło
No na przykład...🤓