Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:28
🔥 Radom katastrofa naszego F16 - teraz popularne
janusz_biznesu 2025-07-13, 14:51 43
Zamiast się bulwersować, mógł wykorzystać cenne sekundy na jakąś bardziej racjonalną reakcję...😂
Zgłoś
JoSeed 2025-07-13, 15:00 8
janusz_biznesu napisał/a:

Zamiast się bulwersować, mógł wykorzystać cenne sekundy na jakąś bardziej racjonalną reakcję...😂

Ta reakcja też nie jest zła... 😎
Zgłoś
Hexlord 2025-07-13, 16:09 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jkllll485 2025-07-13, 16:23 6
Zamiast hamować to macha łapami...
Zgłoś
shoe5maker 2025-07-13, 16:24 17
jkllll485 napisał/a:

Zamiast hamować to macha łapami...

Nie ma klaksonu więc czym ma hamować.
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-07-13, 16:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Miden 2025-07-13, 16:43 2
No, ma drogę hamowania pociąga
Zgłoś
elim 2025-07-13, 16:49 2
Sprawdziłem sobie jak się tym hamuje i wychodzi na to że zamiast machać z oburzeniem łapkami to powinien się pochylić do przodu, wtedy byłaby szansa że nic by mu się nie stało.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-07-13, 16:52 2
Bulwersować się czy hamować... Chłop wybrał bulwers
Zgłoś
smc 2025-07-13, 17:07 6
Przybyły a miejsce lekarz stwierdził poza ogólnymi potłuczeniami podwyższony poziom estrogenów.
Zgłoś
Paszczaku 2025-07-13, 20:13
elim napisał/a:

Sprawdziłem sobie jak się tym hamuje i wychodzi na to że zamiast machać z oburzeniem łapkami to powinien się pochylić do przodu, wtedy byłaby szansa że nic by mu się nie stało.

Do tyłu . Przy power-padach zamocowanych to się w takiej sytuacji można niemal na plecach położyć .
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-07-13, 21:09
elim napisał/a:

Paszczaku napisał/a:

Do tyłu . Przy power-padach zamocowanych to się w takiej sytuacji można niemal na plecach położyć .

Nie wiem o czym wy piszecie, ale on jedzie na elektrycznej deskorolce. A pochylanie się do przodu przy hamowaniu na czymkolwiek, to naprawdę świetny pomysł
Zgłoś
DeLux 2025-07-13, 22:39
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-07-13, 22:43
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem