"po co ludzie takie rzeczy robią?"
@oksi89 proste. Internet daje im moc uzdrawiania. Jak zobaczą że chociaż jedna osoba to obejrzy to wtedy NFZ zrefunduje jeden bandaż albo opatrunek dla takiej osoby. powyżej 2 obejrzeń nie refunduje
Tak mi sie wydaje ale on chyba dziś nie pofapuje
@oksi89 proste. Internet daje im moc uzdrawiania. Jak zobaczą że chociaż jedna osoba to obejrzy to wtedy NFZ zrefunduje jeden bandaż albo opatrunek dla takiej osoby. powyżej 2 obejrzeń nie refunduje
Tak mi sie wydaje ale on chyba dziś nie pofapuje

to sa jacys geniusze konstrukcyjni. jednym skokiem zadaja bol 3 osobom :O

po c🤬j, po k🤬a jakiego c🤬ja ciągle ludzie publikują filmy w których biją się po jajach, jak można być aż tak bardzo zj🤬ym, żeby jeszcze się w dodatku z tego śmiać. niech debil p🤬lnie się wielkim młotem w łeb, raz a porządki i wszystkie jego problemy nagle znikną
@kudlaty1125
albo w jajka
albo w jajka
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
@oksi89
Po c🤬j po co jak nie pasuje oglądanie eliminujących się debili itp to zajrzyj sobie na samosie lub inne tym podobne gówno tam na pewno otrzymasz odpowiedz po h🤬j, tylko czekają abyś zadał im debilne pytanie.
Po c🤬j po co jak nie pasuje oglądanie eliminujących się debili itp to zajrzyj sobie na samosie lub inne tym podobne gówno tam na pewno otrzymasz odpowiedz po h🤬j, tylko czekają abyś zadał im debilne pytanie.

chciałabym być nagrywającą filmik, Ci to zawsze mają największy ubaw z debili :p

Ja mysle ze oni juz dawno jaja stracili,a zostalo im tylko idiotyczne przyzwyczajenie w postaci skoków na nic-w ramach przypomnienia sobie jak to dobrze bylo sobie kiedys obic jaja ; ]
Piszczy jakby mu ta deska w anala wjechała
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

Przynajmniej już się nie będą rozmnażać. Teoria Darwina zadziałała chociaż w tej kwestii.
k🤬a jakie to pedalskie. Nie dość, że drze się jak p🤬da to niech na koniec sobie jajka wyliżą!!! Debile....

naturalna selekcja
przynajmniej debile nie beda miec dzieci, ktore bardziej wyewoluuja w debilizmie