👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"po co ludzie takie rzeczy robią?"
@oksi89 proste. Internet daje im moc uzdrawiania. Jak zobaczą że chociaż jedna osoba to obejrzy to wtedy NFZ zrefunduje jeden bandaż albo opatrunek dla takiej osoby. powyżej 2 obejrzeń nie refunduje
Tak mi sie wydaje ale on chyba dziś nie pofapuje
@oksi89 proste. Internet daje im moc uzdrawiania. Jak zobaczą że chociaż jedna osoba to obejrzy to wtedy NFZ zrefunduje jeden bandaż albo opatrunek dla takiej osoby. powyżej 2 obejrzeń nie refunduje
Tak mi sie wydaje ale on chyba dziś nie pofapuje

to sa jacys geniusze konstrukcyjni. jednym skokiem zadaja bol 3 osobom :O

chciałabym być nagrywającą filmik, Ci to zawsze mają największy ubaw z debili :p

Ja mysle ze oni juz dawno jaja stracili,a zostalo im tylko idiotyczne przyzwyczajenie w postaci skoków na nic-w ramach przypomnienia sobie jak to dobrze bylo sobie kiedys obic jaja ; ]

Przynajmniej już się nie będą rozmnażać. Teoria Darwina zadziałała chociaż w tej kwestii.

naturalna selekcja
przynajmniej debile nie beda miec dzieci, ktore bardziej wyewoluuja w debilizmie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie