Na filmiku widzimy jak tata zebra nastawia staw kolanowy synkowi zebrze.
Swoją drogą na każdym tego typu filmie znajdzie się zawsze jakaś płacząca w tle p🤬da zdziwiona tym, że ogląda naturę a nie program akwarystyczny.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
chyba dowiedział się że to nie jego...
Hehe. Nawiedzone c🤬je przyjechały sobie oglądać miłe, puchate zwierzątka na wolności
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
K🤬a było na 100% ale c🤬jowo otagowane i nie mogę po tagach znaleźć...
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
A ja się pytam, gdzie jest k🤬a krokodyl, by sprawę wyjaśnił?
Co za głupie p🤬dy płaczą.... chętnie bym zobaczył jak biegną mu pomóc i dostają z kopyta od taty
Późna aborcja, prawidłowo.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
k................k
2017-10-26, 19:13
Argeusz@ twój ojciec to był chyba ubekiem
A tak serio to co one robią? Ktoś się zna na tych zwierzakach?
takie krzyki jak by sie r🤬aly
bylo...
P.S.
Zebry sa bardzo agresywne, a to jeden z powodow dlaczego nie zostaly udomowione
barry8500 no cóż w naturze "dzieciobójstwo" jest normą nie wiem jak w tym przypadku np lew gdy przejmie stado lwic to wybija ich obecne potomstwo po czym przystępuje do kopulacji, niedźwiedzie postępują identycznie ale tam samica z młodymi unika innych osobników. w sumie nie wiem od czego to zależy jak kiedyś miałem zeberki to samiec mało co nie zadziobał potomka z niewiadomych przyczyn.
odj🤬 jakiś numer na Sawannie to mu ojciec wp🤬l spuszcza
p................a
2017-10-27, 13:11
@Argeusz Ja nie widziałem a jestem często więc tragedii nie ma. Nie jestem jedyny który nie widział :]
ten placz i slowa "stop" kojarza mi sie z filmikiem Marshy May gdzie ją "tatus" r🤬al gdy spala