Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2016-12-07, 19:33 15
Na moje oko do dwóch pozostałych bardziej pasuje wałęsa. Swoją drogą w 2008 amerykanie wszczepili Bolkowi rozrusznik serca, wystarczyłby jakiś impuls elektromagnetyczny albo atak hakerski, żeby pozbyć się szkodnika.
Zgłoś
bleblebator1 2016-12-07, 20:57 3
Szechter?
Bucholtz?

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-12-07, 21:11 30
A może pora na takie osobistości jak Jura Kalkstein?
Ozjasz Goldberg?

Urbana szanujcie śmiecie, faszystę Zawiszę wdeptał w ziemię w słynnym starciu na polsacie i dobrze się nabija z prawackich sp🤬olin których się ostatnio wyjątkowo dużo nalęgło w życiu publicznym.
Zgłoś
yuzik 2016-12-07, 21:49 22
Tu leży Urban Jerzy - pokój jego duszy ,trumna się nie domyka bo wystają uszy
Zgłoś
zonkyZonk 2016-12-07, 21:55 7
Atak hakerski na rozrusznik serca? Co za debil mógł coś takiego napisać?
Zgłoś
Sylarr 2016-12-07, 22:13 104
Black-Sheep napisał/a:

Urbana szanujcie śmiecie, faszystę Zawiszę wdeptał w ziemię w słynnym starciu na polsacie i dobrze się nabija z prawackich sp🤬olin których się ostatnio wyjątkowo dużo nalęgło w życiu publicznym.

Nie ma nic lepszego niż wycie bezradnego lewaka, grudniowym wieczorem.

podpis użytkownika

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
Arathnmor 2016-12-07, 22:25
Alfabetycznie pasuje ktoś na L. Może moc sprawcza ma poczucie humoru i ordnungu.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Konto usunięte 2016-12-07, 22:28 1
Urban to akurat ten sam poziom co Zawisza tylko z drugiej strony politycznej barykady (i to też nie do końca bo Urban nigdy nie był komunistą z przekonania a zwykłym partyjniakiem przy korycie)
Zgłoś
voytas0 2016-12-07, 22:34 21
Ubaw po pachy...
Chciałbyś być w połowie tak inteligentny jak Jurek.
Swoją drogą prawilniacy prawda jest taka, że Polska w której wasi bohaterowie byli u steru wojnę przegrała w 2 tygodnie. Później rządzili nią komuniści przez 50 lat i dziwię się gdzie byli wasi ojcowie i dziadkowie w tym czasie?? Ha wiem gdzie byli a raczej jacy byli. Byli NAJ🤬I ze szczęścia, że władza ich przeniosła ze wsi gdzie orali pole radełkiem do wielkiego miasta do bloku, nauczyli pisać i dali pracę. Płacili, płacili a oni brali i gówno ich obchodził Jaruzel i Kiszczak oraz Urban. Tak było do momentu, w którym system się zapadł w latach 80 tych. Zapadł się bo ile można debilom płacić za nic. Gdyby wasi rodzice posiadali jakąś samoświadomość to może wszystko potoczyłoby się inaczej.

Szczerze mówiąc wolałbym być Ż🤬dem niż gównem, które potrzebuje od państwai zasiłeczki, darmowe mieszkanko i wszystko inne. Komunizm tak działał. To co się teraz dzieje właśnie przypomina komunizm tylko bez tak barwnych postaci jak Urban.

Ps.
Nie jestem Ż🤬dem
Nie jestem komuchem
Nie jestem z KODU
Zgłoś
htr83 2016-12-07, 22:37 1
a najlepiej jakby wszystkie cymbały takie jak ty poszły w ślady magika
Zgłoś
-chips- 2016-12-07, 22:37 25
Cytat:

Ps.
Nie jestem Ż🤬dem