może lepiej "wzionśdź" ? jak szaleć to szaleć
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
juz nie ważne

podpis użytkownika
Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przej🤬e !!!

Ja taki sam złoże, jak chcecie to możecie go ode mnie wźionźdź

/biegnie do warsztatu po części z bebechami zegara w jednej ręce, drugą trzymając się za obolałą głowę/
"-Ostatni zegar w domu żeś rozj🤬 sk🤬ysynu!!!" - krzyczała matka wymac🤬jąc wałkiem
"-Ostatni zegar w domu żeś rozj🤬 sk🤬ysynu!!!" - krzyczała matka wymac🤬jąc wałkiem

Pokazywaczem jak najbardziej.
Wykonanie tego urządzenia wygląda na banalne.
Tylko trzeba dostać odpowiednie materiały. I tu zaczynają się schody. Trzeba dopasować "na czas" odpowiednią zębatkę z łańcuchem (łańcuch musi być lekki by mechanizm zegarka podołał z podciąganiem go).
Poza zębatką i łańcuchem, stary "dzwonek" szkolny/firmowy itp. Oraz działający zegarek.
Niby łatwe, ale wymaga odpowiednich materiałów bądź dużej ilości czasu i nakładu finansowego.
Wykonanie tego urządzenia wygląda na banalne.
Tylko trzeba dostać odpowiednie materiały. I tu zaczynają się schody. Trzeba dopasować "na czas" odpowiednią zębatkę z łańcuchem (łańcuch musi być lekki by mechanizm zegarka podołał z podciąganiem go).
Poza zębatką i łańcuchem, stary "dzwonek" szkolny/firmowy itp. Oraz działający zegarek.
Cytat:
www.zrobcosk🤬asamemu.pl
Niby łatwe, ale wymaga odpowiednich materiałów bądź dużej ilości czasu i nakładu finansowego.

Stronka mi nie działa... BA! Google widzi ją jeno jako wpis na forum sadistica O_o
Oritfx napisał/a:
Stronka mi nie działa... BA! Google widzi ją jeno jako wpis na forum sadistica O_o

Proszę powiedz że to żart...

Gawith napisał/a:
Proszę powiedz że to żart...
to wcale nie żart! mi też nie działa

(żartżartżart)
o i juz jest pomysł co tu robić zamiast siedzieć na sadisticu. troszkę elektroniki z "tamagoczi", silniczek z drukarki, łańcuch z ukrainy dziadka, a cyferki się skompletuje z nagrobków, bo tam mają takie ładne, mosiężne świecidełka.