Kto pamięta ten miał piękne dzieciństwo i okres dorastania
A młodsi niech sobie popatrzą na to cacko, był szpan człowieku.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mialem taki wtedy to byl spam w szkole podstawowej
Mnie zawsze nostalgia bierze, jak przypomnę sobie tamte czasy. Dobra była gra "Nu pagadi", to ona najbardziej utkwiła mi w pamięci
Miałem takiego sikora.Pierwsza melodyjka najbardziej mi się podobała "Jakie piękne jest życie cowboya" Eh to były czasy.
Dostalem taki na komunie,w kosciele wszyscy na nich grali,organista chodził prawie z wylewem .prawdziwy luksus taki zegarek miec 30 lat temu
Człowieku stoper był. Robiło się zryw na 100m z kumplem na czas
konto usunięte
2013-03-28, 21:52
montana...zajebiste zegarki. kidyś były też takie, w których można było zapisać 1367 znaków i wyświetlały zapis. ściągi się robiło...oczywiscie pisane w skrócie, żeby znaków wystarczyło ;p
konto usunięte
2013-03-28, 22:00
nigdy Montany nie miałem, zazdrościłem kolegom po komunii, ja wigrusa 3 dostałem
konto usunięte
2013-03-28, 22:56
ale ten to chyba nowy bo ''ona tańczy dla mnie '' słyszałem
Mam do dzisiaj, rozpizgany jak dupsko arabskiej kozy ale mam!
konto usunięte
2013-03-28, 23:39
Melodie całkiem niezłe lepsze niż ten cały "DUPSTEP" .