👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze że babka na łódce nie była czarna. Moje bębenki słuchowe zostały oszczędzone.
Drift elegancki, a i ujęcie dobre;) szkoda tylko że ci na filmiku mieli szczęście..
no, chłopaki dali radę
ja to na ich miejscu jeszcze pannę przechwycił hakiem

ja to na ich miejscu jeszcze pannę przechwycił hakiem

Cytat:
ja to na ich miejscu jeszcze pannę przechwycił hakiem![]()
Trans?

Na sadolu nie widziałem, ale kumpel mi pokazywał.. dla nich krata browca to gówno jest, im to trzeba już kratę rumu..

zaba711, Tagi: jaht :: drift :: blisko :: race :: wyscig :: near
nic dziwnego że nie znalazłem, gdzie tu jest jakiś jacht??
nic dziwnego że nie znalazłem, gdzie tu jest jakiś jacht??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie