👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za samo Hallelujah, Cohen powinien mieć pomnik w każdym kraju.
Jednak kower Rufusa Wrainwrighta (do usłyszenia w którymś pierwszym odcinku dr Hałsa)
powala na kolana.
Jednak kower Rufusa Wrainwrighta (do usłyszenia w którymś pierwszym odcinku dr Hałsa)
powala na kolana.
Ostatnia płyta to majstersztyk, bardzo dobre uwieńczenie twórczości. Jakby skubaniec wiedział co jest na rzeczy. W wielkim stylu odszedł.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

jakoś zawsze tak wolne i smętne były te piosenki.nigdy mnie ten gość nie poruszył.nie nie słucham technociulstwa.
jbone napisał/a:
jakoś zawsze tak wolne i smętne były te piosenki.nigdy mnie ten gość nie poruszył.nie nie słucham technociulstwa.
Ale disco-polo jak najbardziej?
To i ja przypomnę coś z jego twórczości. Z pozdrowieniem dla fanów rodziny Soprano

Wielka strata. Świetne role w Rain Manie i Tootsie. Będzie go brakować. [*]

Tam na górze, niezła impreza musi się szykować... Spoczywaj w pokoju.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie