Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-12-26, 23:24 2
wild_skeptic napisał/a:

ok ruski trolu

No chyba jednak nie tym razem, ja rozumiem że sporo tu russkich zjebów ale ty się teraz postawiłeś z nimi w szeregu pod względem głupoty. Ziomek pisał o zupełnie innej kwestii a ty wyp🤬alasz z polityką jak najgłupsza ameba.

[ Dodano: 2024-12-26, 23:28 ]
213213 napisał/a:

dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, a ty jesteś pustym pudłem rezonansowym, które, jak widać, doskonale rezonuje z najniższą formą propagandy skierowaną do najbardziej naiwnych i otwartych na przestrzał pożytecznych idiotów. Metoda na odczłowieczanie jest bardzo stara, ale od czasu bolszewizmu została dobrze poznana i opisana, a mimo tego wciąż działa, jakby nigdy nic.
inżynieria społeczna nigdy nie przestanie zadziwiać.

A ty możesz mieć problem na tym portalu z takimi treściami, bo niestety średnia IQ użytkowników sadola przekracza 100 jedynie jeśliby zsumować wszystkich
Zgłoś
BigLebovsky 2024-12-27, 0:41 1
213213 napisał/a:

dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, a ty jesteś pustym pudłem rezonansowym, które, jak widać, doskonale rezonuje z najniższą formą propagandy skierowaną do najbardziej naiwnych i otwartych na przestrzał pożytecznych idiotów. Metoda na odczłowieczanie jest bardzo stara, ale od czasu bolszewizmu została dobrze poznana i opisana, a mimo tego wciąż działa, jakby nigdy nic.

Właśnie. Bolszewizmu. Czyli sami siebie zaorali. J🤬 ruską dzicz.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Ryju1983 2024-12-27, 8:22
Jaten napisał/a:

Pierwszy i drugi talerz na pewno, widać jak fachowo dostraja, na trzeci ze dwie sekundy mu zbrakło, nic to otrzepie się ze śniegu i skończy

Po kontakcie z barierką może mieć małe kłopoty z przebieraniem nogami.
Zgłoś
NapalonaFrytka 2024-12-27, 8:40 1
Bardziej by mnie zmrozilo jakby chomik spadał z okna.. On równie dobrze z całą swoją zapijaczoną rodziną mógł lecieć w dół...
Zgłoś
varomix5 2024-12-27, 9:00
Ciekawe za jaką cenę można umówić się na regulację anteny. Widać że ma doświadczenie,
Zgłoś
Gamcio1990 2024-12-27, 10:52
Geraldinio napisał/a:

i tu znów udowadniasz wyższość kultury zachodniej nad sowieckimi podzwierzętami, bo u nas szerząc swoją neofaszystowską propagandę grozi ci co najwyżej mój wyrafinowany komentarz psujący ci wieczór, a ja za swoje słowa w rosji wypadałbym właśnie "przypadkiem" z 7 piętra szpitala, gdzie trafiłem po nieudanej próbie samobójstwa, strzelając sobie 7 razy w plecy.

Mistrzu a Ty kiedyś byłeś w Rosji? Bo dużo piszesz, a mało wiesz:(
Zgłoś
Sioku 2024-12-27, 16:18
213213 napisał/a:

W rosiji też inzyneria społeczna istnieje, i jest nawet skitecxniejsza przez ideologię, która rozróznia europe na dwa segmenty na społeczny i pieniężny
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-27, 18:40 2
Gamcio1990 napisał/a:

Mistrzu a Ty kiedyś byłeś w Rosji? Bo dużo piszesz, a mało wiesz:(

Ns księżycu też nie byłem, ale to nie znaczy, że muszę tam jechać, by się przekonać, że tam się nie da żyć.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
dcgr89 2024-12-27, 20:22
Ale ładnie tak subtelnie przyp🤬olił żopą po parapecie. Artysta.
Zgłoś
lesku73 2024-12-27, 20:48
Ma rusek talent
Zgłoś
Jokerd 2024-12-28, 1:50
213213 napisał/a:

człowiek mądry brzydzi się pisać takie głupoty, nawet jeśli są korzystne, a człowiek głupi wręcz przeciwnie.
mi to nic nie da, że podkreślam takie niepopularne oczywistości, ale trudno, najwyżej nic nie będę z tego miał.

Saszka co Ty p🤬lisz, musisz pocwiczyc polska język.
Tymczasem możesz wrocic do piwnicy jesc chleb z gównem
Zgłoś
LucasSaatkamp 2024-12-28, 8:58
fujary zawsze urywaja nagrania w najlepszym momencie jak cierpi
Zgłoś
Gamcio1990 2024-12-28, 12:06
Geraldinio napisał/a:

Ns księżycu też nie byłem, ale to nie znaczy, że muszę tam jechać, by się przekonać, że tam się nie da żyć.

Większej głupoty to dawno nie czytałem.

To że człowiek nie może żyć na księżycu to obiektywna ocena... a Twoja ocena Rosji jest subiektywna... Taka różnica...

Hmm, i przypominam że na księżyc dojechać się nie da bo nie prowadzi tam żadna droga.
Zgłoś
ufok 2024-12-28, 20:26 1
Gamcio1990 napisał/a:

To że człowiek nie może żyć na księżycu to obiektywna ocena... a Twoja ocena Rosji jest subiektywna... Taka różnica...
Hmm, i przypominam że na księżyc dojechać się nie da bo nie prowadzi tam żadna droga.

Po ile teraz rubel?
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-28, 21:53
Gamcio1990 napisał/a:

Oczywiście że można żyć w rosji. Srając pod siebie, pijąc bimber, chowając syna zabitego na wojnie, za którego dostało się worek ziemniaków, żrąc odpady ze śmietnika, modląc się godzinami do ołtarza putina za te wspaniałe życie w imperium gównem i szambem płynące... Raj na ziemi. Tylko tę wspaniałą sielankę burzą statystyki, to nie z Zachodu wyjechali setki tysięcy imigrantów do rosji, tylko odwrotnie. Jak to wasza bolszewicka propaganda tłumaczy?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie