Cytat:
>2013
>płyty
Co jak co ale lepiej sobie postawić pudełka na półce niż zaufać jakiejś zj🤬ej korporacji i trzymać gry u nich na dysku

omgwtflol napisał/a:
>2013
>płyty
a ty co k🤬a w 4chana sie bawisz? oswiece cie tu greentext nie dziala, poza tym na x360 gry sa glownie na plytach retardzie
Niech ktoś mnie uświadomi. Kilkanaście tyś. złotych potłuczone, czy już kilkadziesiąt?
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Jakby mi laska rozj🤬a red dead redemption to.. Zapomniałem... Nie mam dziewczyny

Typowa różowa księżniczka, która nie wyrosła z tupania nóżką i zaciskania piąstek i robienia obrażonej miny, jak coś hrabiance nie po jej poj🤬ej myśli.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.

@_SwK_
Ja dlatego właśnie nie mam dziewczyny. Bo one są k🤬a nieobliczalne. Wolę por🤬ać z doskoku niż się narażać na straty materialne i moralne.
Ja dlatego właśnie nie mam dziewczyny. Bo one są k🤬a nieobliczalne. Wolę por🤬ać z doskoku niż się narażać na straty materialne i moralne.
Szkoda takiej kolekcji ... ale pewnie ma opakowania i CD-keye to pościąga ;p

Nie dość że tępa k🤬a będzie za nim szlochać i go oczerniać przy wszystkich, to jeszcze musiała mu k🤬a tyle pieniędzy zaj🤬 młotkiem, na miejscu gościa zap🤬lałbym na policje i wnosił sprawe o zniszczenie mienia.
PS:
@Psychiczny
Skąd on ci weźmie cd-key z gry na Xbox'a....
PS:
@Psychiczny
Skąd on ci weźmie cd-key z gry na Xbox'a....

Czombolero napisał/a:
Ale bym ją zabił,no bym k🤬ę powiesił normalnie.
Andrzeju.. nie denerwuj się !
Przedstawione gry są warte łącznie ok 10-15 tyś zł. Zamiast jej gratulować i mówić, że dobrze zrobiła (tak, pojawiły tu się takie zdania) to się puknijcie w łeb i zastanówcie. Graczy mało wk🤬ia zniszczona gra, nas wk🤬ia kasa która została zniszczona a nie sam fakt zniszczonej gry.
Takie tępe k🤬y należy anihilować za pomocą młotka i gwoździ. Weźmie się taka skretyniała furiatka wkurzy i rozp🤬oli sprzęt warty 30tyś a potem pretensje, że to JEGO wina a nie jej, że jest durną k🤬ą. I oczywiście wszyscy jej gratulują wyboru i działań...
W jakim ja świecie żyje... Kiedy będzie ten koniec świata bo już k🤬a nie wytrzymie.
Takie tępe k🤬y należy anihilować za pomocą młotka i gwoździ. Weźmie się taka skretyniała furiatka wkurzy i rozp🤬oli sprzęt warty 30tyś a potem pretensje, że to JEGO wina a nie jej, że jest durną k🤬ą. I oczywiście wszyscy jej gratulują wyboru i działań...