Najpierw koty sąsiadki dorwały jedną wronę i mocno ją uszkodziły, potem wrony postanowiły zaatakować kota siedzącego na płocie.
Nagrywałem kijem od miotły zaraz po potopie szwedzkim, stąd niska jakość.
Jaki Hitchcock, takie ptaki
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Sądząc po śmiechu dziecko ogląda z Tobą Sadola?
Kto jest spalony na dzielni.
śmiałem się tak samo jak te dzieci, oglądając to !
R................t
2013-03-01, 12:24
Solidarność zwierząt piękna (mamo madzi powinna się uczyć miłości od wron). Wrony jak japońscy kamikadze na pearl harbour, super akcja
J🤬 SIERŚCIUCHA
R................s
2013-03-01, 12:56
dzieci zepsute od najmłodszych lat...
śmiech dzieci szatana- bezcenny!
B................r
2013-03-01, 14:10
Piwo za sadystyczne szkraby czerpiące radość z obrywającego po łbie sierściucha
I tak szkoda, że dopiero po kilku chwilach wpadłem na to, żeby to nagrać... bo wcześniej też kot nieźle dostał po grzbiecie.
kiedyś mieszkałem na gdańskim przymorzu. pełno jest tam mew, srok i latających szczurów (w krakowie zwanych gołębiami). pewnego razu słyszę zza okna krakanie, wrzaski i ogólnie takie takie. wyglądam, a tam kot siedzi pod krzakiem z upolowaną sroką, a w okół niego latało i chodziło bez kitu z 50 srok. skąd ich się tam tyle wzięło, to nie wiem. sierściuch posrany ze starchu przycupnięty pod krzakiem, a bichromy zataczają coraz węższe kółka i nagle jeb i młucka. rzuciły się wszystkie na niego, trochę się pokotłowali, ale udało mu się sp🤬olić.
jakość spoko, ale nie wal kapucyna jak kręcisz kotka na płocie
Zamiast głupie filmy robić byś elewacje na chałupie zrobił.