łódźpodwodna napisał/a:
Same gimby nade mną :/
Zamkinj p🤬ke lewaku. Ciebie to Sok z marchwi sieka c🤬lu

Ten filim to wielka żenada.
Debile namówiły żula do wychlania 0,5l czystej w kilkadziesiąt sekund. Taka dawka, nawet dla dobrego zawodnika moze być za duża.
Żule były, są i będą. Taka nasza, i nie tylko nasza tradycja. Trzeba szanować życie człowieka, który ci w niczym ci nie zagraża. Ma takie same prawa jak każdy z nas, choć co do prawa głosu bym się sprzeczał.
Debile namówiły żula do wychlania 0,5l czystej w kilkadziesiąt sekund. Taka dawka, nawet dla dobrego zawodnika moze być za duża.
Żule były, są i będą. Taka nasza, i nie tylko nasza tradycja. Trzeba szanować życie człowieka, który ci w niczym ci nie zagraża. Ma takie same prawa jak każdy z nas, choć co do prawa głosu bym się sprzeczał.

To taka nasza subkultura :] Było jest i będzie pijaństwo :] a to sie chwali zagranicą

AJ.IS Taka tradycja polskiej katolickiej krainy. Prawdziwy polski patriota pije wódę, chodzi do kościoła i nap🤬la swoją żonę. I bym zapomniał... Wyzywa "lewaków" na sadisticu

Jaskiniowiec11 napisał/a:
Zamkinj p🤬ke lewaku. Ciebie to Sok z marchwi sieka c🤬lu
Co jak co, ale nick to masz adekwatny, prymitywie.
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.

Takeda napisał/a:
Co jak co, ale nick to masz adekwatny, prymitywie.
Adekwatny to Ty masz awatar :] Prymitywny to możesz być Ty, Twoja matka, Twoi koledzy i Twoja cała rodzina. Idz mi lepiej bawełnę pozbieraj bałwanie.
Ostatnio w środkowej klatce zawodniczka op🤬liła Błękit Paryża.
Zanim przyjechało pogotowie, towarzystwo oddaliło się z taką prędkością że o mało kostek z deptaka nie wyrwało.
Zanim przyjechało pogotowie, towarzystwo oddaliło się z taką prędkością że o mało kostek z deptaka nie wyrwało.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Nie mam pojęcia jak można na jeden wychył 0.5 zmieścić.
Mnie 50ml odrzuca i bierze na rzyganie...
Piwa zmieszczę dużo ale wódka mnie odrzuca...
Mnie 50ml odrzuca i bierze na rzyganie...
Piwa zmieszczę dużo ale wódka mnie odrzuca...