👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja powiem Wam ze dziwna sprawa, w grudni napadli mnie w miescie, policja przyjechała miałem 2,74 promila w wydychanym powietrzu, a całkiem ogarniałem sytuacje. Coś mi śmierdza te alkomaty

@mleczko413
a gościa złapali bo jak zobaczył policje to zsiadł z roweru na którym jechał i to zwróciło uwagę "stróżów prawa"
a gościa złapali bo jak zobaczył policje to zsiadł z roweru na którym jechał i to zwróciło uwagę "stróżów prawa"

W USA mamy czarnych strzelców wyborowych.
W Rosji mamy kierowców NASCAR
W Afganistanie mamy ekspertów od ładunków wybuchowych
A my Polacy mamy żywe trupy.
W Rosji mamy kierowców NASCAR
W Afganistanie mamy ekspertów od ładunków wybuchowych
A my Polacy mamy żywe trupy.

Alkomat nie jest zepsuty. To po prostu wersja na Europę wchodnią, z 2x większą skalą

Był dylemat - co było pierwsze, jajko czy kura... Teraz dylematem jest, gdzie było najpierw - na Kwejku czy na Sadisticu? Na Kwejku było o 11:08, Ciocia_Wiedźma o 20:22 uznała, że plan Ministra Boniego, żeby wszyscy rodacy mieli internety po 30 mbps jest w powijakach i nikt tego nie widział i postanawia zamieścić na fajniejszym portalu i zbiera piwa... Ech...
BYŁO! vel. ZAJUMANE Z KWEJKA! (sam nie wiem, co gorsze) - kwejk.pl/obrazek/1736739/zabraklo-skali.html
BYŁO! vel. ZAJUMANE Z KWEJKA! (sam nie wiem, co gorsze) - kwejk.pl/obrazek/1736739/zabraklo-skali.html
VanGreeg,
Jakie to ma znaczenie gdzie i kiedy było na innych stronach internetowych. Nie każdy przegląda kwejka i inne polskie portale o podobnej tematyce. Równie dobrze możesz napisać na kwejku że materiał był na TVN24.
Jakie to ma znaczenie gdzie i kiedy było na innych stronach internetowych. Nie każdy przegląda kwejka i inne polskie portale o podobnej tematyce. Równie dobrze możesz napisać na kwejku że materiał był na TVN24.
podpis użytkownika

Angel napisał/a:
VanGreeg,
Takiego posta jebłeś, a nie zauważyłeś, że materiał ze screenem znajduje się w dziale z filmikami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie