👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hugo1 napisał/a:
A zepsutemu TIG-owi?
To że nie pociągnie bo nie ma co

Dlaczego Niemcowi zaczęły wychodzić spawy?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo jak przyszedł Ż__ to odkręcił gaz.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo jak przyszedł Ż__ to odkręcił gaz.
Powiedziałem kawał dziewczynie, że jest jak zepsuty migomat. Gdy jebłem puente ona jebła mi w morde.

a dodam swój:
dlaczego Bongman jest najlepszym spawaczem metodą MMA?
.
.
.
.
.
bo ma zawsze suche elektrody...
tak, już można się śmiać
P.S nie mylić spawania metodą MMA (elektrodą otuloną) ze sportami walki ;]
dlaczego Bongman jest najlepszym spawaczem metodą MMA?
.
.
.
.
.
bo ma zawsze suche elektrody...
tak, już można się śmiać
P.S nie mylić spawania metodą MMA (elektrodą otuloną) ze sportami walki ;]
InSorteDiaboli napisał/a:
@up
Mi się zdawało, że widziałem smoka na króliczych łapkach
Powiedzmy że podaje rolkami do rączki spawalniczej,ale musi go wpierw pociągnąć ze szpuli

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie