👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
radek225 napisał/a:
Czemu więc w takim razie motoryzacja jest mordowana przez gretoz🤬bów i ekoterrorystów, a lobbowane są elektryki?
Spróbujemy rozkminić.
Kto ma masę kasy poza Żymianami? Chińczycy.
Kto najpierw pożyczył krajom afrykańskim kasę, a kiedy tamte nie miały jak oddać, zażądał praw do eksploatacji surowców potrzebnych do wytworzenia baterii (i nie tylko)? Brawo, Chińczycy.
Kto w tej chwili produkuje najwięcej akumulatorów? Tak, Chińczycy.
No jak jest w uj podaży, to czasami trzeba trochę zainwestować, żeby pojawił się popyt. Można by zachęcić, ale szkoda czasu na danie konsumentom wolnego wyboru. Lepiej zalobbować u najwyższych władz, które też chętnie przytulą euroska i siłą skłonią innych do używania bardzo niedopracowanej technologii. Jeszcze dorzucić Gretkę i innych ekopożytecznych idiotów, którzy sami z siebie pragną atencji innych, a tu jeszcze mogą przytulić "grosza".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie