Ma ktoś link do tego nagranego filmiku?
kiedy szwedzi zaczną robić porządek z sędziami wydającymi takie wyroki? nie wiem ta dziewczynka nie ma żadnych mężczyzn w rodzinie już same poprzerabiane półpedały sikający na siedząco zostały?
@silvsky
tak bedziesz mial gdzie wracac, potomkow wikingow tak przerobili to i z potomkami chlopow panszczyznianych dadza sobie rade.
A ja się pytam gdzie był kapitan szwecja ?? Gdy biedny imigrant ładował w kakao czternastoletniej szwedce
Velture napisał/a:
Ja bym dziewczynkę jeszcze ukarał za seks pozamałżeński z biednym uchodźcą poprzez ukamienowanie wedle prawa szariatu.
Widzicie jaki jestem nowoczesny i tolerancyjny?
Przecież Islam to zaprzeczenie nowoczesności i tolerancji, więc nie wiem czemu na siłę w Polsce jest łączony z tymi pojęciami. Nowoczesność UE jest przeciwieństwem Szariatu, dlatego kolorowa dzicz tak walczy z Europą.
konto usunięte
2017-04-24, 21:42
Ciężko jest o oficjalne dane i źródło ponieważ w szwecji i niemczech , szczerze to w większości europy
jest coś takiego jak cenzura, oficjalnie mówi się o tym że ,,niewygodne,, statystyki są nie wykonywane , lub jest zakaz ich publikowania,
myślę że opisane zdarzenie jest prawdziwe
Szwedzi w większości mają syndrom sztokholmski - proste wytłumaczenie tej całej patologii, to ich po prostu kręci, jak są szmaceni i pozbawiani godności na własnym podwórku.
Pierwotne źródło:
infowars.com/muslim-avoids-jail-for-anally-raping-teen-because-he-coul...
Wielokrotnie cytowane na wielu stronach jako strona podająca "fake news".
Jak bede juz na emeryturce zrobie sobie liste pedofilow i bede ich skutecznie odprawial na tamten swiat
konto usunięte
2017-04-25, 21:28
To są właśnie szwedzi, ten naród i ci obywatele są bardzo łagodnymi i miłymi ludzmi, ale z tego co widać to są aż za łagodni