Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zespół niespokojnego krocza
K................h • 2017-04-24, 13:22
Jak często bez wzbudzania podejrzeń można przypisywać tzw. pomroczność jasną przybyszom z Afryki i Bliskiego Wschodu, którzy dopuszczają się przeróżnych występków? Chyba wyczerpano limit, dlatego szwedzki sąd postanowił pójść o krok dalej.

Sąd chyba zbagatelizował słowa Leona Eisenberga, psychiatry, który odkrył i pierwszy opisał syndrom ADHD i który kilka miesięcy przed swoją śmiercią przyznał, że tak naprawdę...wymyślił tę chorobę.
Zgłoś
T................3 2017-04-24, 13:29 29
Zgłoś
nowynick 2017-04-24, 13:29 58
jakieś wiarygodne źródło?

@down

w takim razie na miejscu rodzica złapałbym gnoja, zamknął w piwnicy i męczył, torturował i powoli ciął tępym brzeszczotem na na drobne kawałki całymi miesiącami aż by błagał o śmierć. To odnośnie sędziego, tego co bym zrobił muslimowi to nawet w najczarniejszych czeluściach harda nie znajdziecie....
Zgłoś
Ronoaro 2017-04-24, 13:34 34
Up Żródło
Cytat:

http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2017-04-24/imigrant-zgwalcil-14-latke-do-wiezienia-nie-trafi-bo-nie-zrozumial-slowa-nie/

Swoją droga fakty wyglądają tak nieprawdopodobnie, że aż człowiek musi sprawdzać czy jest to prawda. W Szwecji ASZdziennik mógłby być gazetą codzienną

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
~Velture 2017-04-24, 13:44 98
Ja bym dziewczynkę jeszcze ukarał za seks pozamałżeński z biednym uchodźcą poprzez ukamienowanie wedle prawa szariatu.

Widzicie jaki jestem nowoczesny i tolerancyjny?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-04-24, 13:49 2
Co za j🤬a k🤬a! jak mogła puścić się? co na to jej mąż i kochanek?! ukamienować sukę! Allach Akbar!!!
Zgłoś
V................o 2017-04-24, 13:55 5
Zaraz zaraz... to w kakao w Szwecji nie liczy się jako gw🤬t? Nie no ja wiem, że jak się ma "trwale opaloną karnację" to nawet wielokrotne pchnięcie nożem i wrzucenie ciała do śmietnika, nie będzie się tam liczyło jako czyn zabroniony... Ładnie se kraj urządzili. Norwegowie to przynajmniej mają udziały w biegunie południowym, więc jest gdzie sp🤬alać ale ci...
Zgłoś
Brumm22 2017-04-24, 13:56 1
a filmik do nagrania ?
Zgłoś
~Velture 2017-04-24, 13:58 2
Volfodzio napisał/a:

Zaraz zaraz... to w kakao w Szwecji nie liczy się jako gw🤬t?

Może być uznawane za "inną czynność seksualną".
Tak tylko zgaduję.

Ale gość mega kulturka. Poleciał w czekoladowego pana i nie zabrał jej dziewictwa.
Trzeba docenić, że ich kultura jest na znacznie wyższym poziomie i wiedzą jak nie zmniejszać wartości kobiety przy odsprzedaży.

podpis użytkownika

Zgłoś
nowynick 2017-04-24, 14:01 2
Velture napisał/a:

Ja bym dziewczynkę jeszcze ukarał za seks pozamałżeński z biednym uchodźcą poprzez ukamienowanie wedle prawa szariatu.

Widzicie jaki jestem nowoczesny i tolerancyjny?

A ja bym Ci łeb up🤬lił nożem , bo na pewno jesteś za koranem sunnickim Ty j🤬y synu Szajtana .

Tylko Szyizm! Prawdziwa religia pokoju!
Zgłoś
N................y 2017-04-24, 14:05 41
Pewnie większość sadoli nie wie jak jest NIE po szwedzku

Zgłoś
~Velture 2017-04-24, 14:05 4
Jakbym miał opisać obecną szwecję tytułem jakiejś piosenki to wybrałbym britney spears - ups i did it again.

podpis użytkownika

Zgłoś
Noside 2017-04-24, 14:22 9
Skazać tę 14-letnią szmatę, bo nie znała języka biednego uchodźcy i naraziła go na stres. A może w jego języku szwedzkie "nie" oznacza coś, od czego uszy więdną? ha?! Barbarzyńcy...

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
LiquidShot 2017-04-24, 14:26 1
Żyje w tym p🤬lniku i tak, to prawda. Aczkolwiek tutaj to nic nowego bo wszyscy wiemy że nic mu nie zrobią. Wystarczy randomowa wymówka że adhd, nie wiedział co do niego mówi, był zestresowany i temu podobne.
Zgłoś
freaky 2017-04-24, 14:42 2
Pewnie podwyższą mu zasiłek socjalny, żeby miał z czego spłacić tę rekompensatę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie