ja p🤬le jaka faza!
to jest całkowicie nie akceptowalne społecznie, Ci ludzie muszą się strasznie czuć... laska wygląda jakby konieczność opowiedzenia o tym sama w sobie była już czymś strasznym, znerwicowana jakaś
musi mieć przej🤬e ze znalezieniem chłopaka
to jest całkowicie nie akceptowalne społecznie, Ci ludzie muszą się strasznie czuć... laska wygląda jakby konieczność opowiedzenia o tym sama w sobie była już czymś strasznym, znerwicowana jakaś
musi mieć przej🤬e ze znalezieniem chłopaka
To jest tak zajebiscie rozj🤬e, ze kiedys nawet zamawialismy w mc udawajac zespol tourreta
Dla osob swiadomych zespol tourreta jest zrozumialy, tzn wiedza, ze czlowiek na tym nie panuje, ale dla dzieci, obcych? W miejscach publicznych, troche im wspolczuje, jednak w czasach szkolnych moj jechac nauczycieli od gory do dolu
Teraz szef ma nawpychane od k🤬a i by sie odp🤬lil

Dla osob swiadomych zespol tourreta jest zrozumialy, tzn wiedza, ze czlowiek na tym nie panuje, ale dla dzieci, obcych? W miejscach publicznych, troche im wspolczuje, jednak w czasach szkolnych moj jechac nauczycieli od gory do dolu

podpis użytkownika
Jedzenie pobudza myślenie.
przeszedłem od razu do drugiego filmu. zardzewiały dach to mokra piwnica
podpis użytkownika
...
ja pizgam ta dupa jest zajebista, moglbym z taka pol zycia spedzic... niezle pozytywne p🤬lniecie, w lozku musialoby byc zajebiscie, jeczy jeczy, jeczy a tu nagle glos z zaswiatow przypomina ze 666 is number of beast

Na YT jest fajny film rodzimej produkcji "Brzydkie słowa" o zespole Touretta. Polecam, można się pośmiać, ale daje też do myślenia (chociaż pewnie nie wszystkim).

Gościu u szczuki zajebisty
ale na budowach to 9/10 ma taki syndrom

tak pomyśleć, ile osób w średniowieczu musiało spłonąć w oczyszczającym ogniu stosów inkwizycji przez tę chorobę... masakra.

Laska myslałem, że opętana.
Ale zajebista jest. W c🤬j śliczna.
Ale zajebista jest. W c🤬j śliczna.