hold me now, touch me now, fuck me now... o k🤬a

podpis użytkownika
You must die I alone am best
Od dziś mój mentor
Sprawdziłem oryginał, ale to go niszczy totalnie

Banan sam się ciśnie na gębę.
Kurde straszna choroba, wydaje mi się ze takie śpiewanie to jakiś trening na opanowanie tego.
Kurde straszna choroba, wydaje mi się ze takie śpiewanie to jakiś trening na opanowanie tego.
Cwany koleś. Robiąc śmieszny film, otwiera ludziom oczy na problem choroby. Śmieszne z pożytecznym.
podpis użytkownika
Pieprzyć głupków.

Scenka w kościele. Idzie klecha z tacą, wrzuca mu taki chory 10 zł a za chwilę:
ARGHH K🤬A DAWAJ TO, C🤬J C🤬A!
K🤬a mać, to się wydaje śmieszne, bo momentami faktycznie jest- ale ja w ciągu ostatniego miesiąca miałem przez sk🤬ysyńsko wielki niedobór magnezu przej🤬e tiki nerwowe oczu. Mówię wam- nie ma c🤬ja aby wyjść z domu i po kilku minutach nie mrugać oczami z częstotliwością 5 mrugnięć oczami na sekundę. I to przez cały miesiąc, dzień w dzień, od rana do wieczora. Kwestia neurologii. Ja z TYM pikusiem ledwo mogłem żyć, a co dopiero ten tutaj. Przek🤬ione i tyle, cieszcie się, że nie chorujecie na to cholerstwo bo 3/4 z was na pewno by sobie p🤬lnęło w łeb.
Wszystkim, którym ciśnie się na palce komentarz typu:
"Urzekła mnie Twoja historia itp" piszę- możecie się zabić, życiowe niedojdy.
ARGHH K🤬A DAWAJ TO, C🤬J C🤬A!
K🤬a mać, to się wydaje śmieszne, bo momentami faktycznie jest- ale ja w ciągu ostatniego miesiąca miałem przez sk🤬ysyńsko wielki niedobór magnezu przej🤬e tiki nerwowe oczu. Mówię wam- nie ma c🤬ja aby wyjść z domu i po kilku minutach nie mrugać oczami z częstotliwością 5 mrugnięć oczami na sekundę. I to przez cały miesiąc, dzień w dzień, od rana do wieczora. Kwestia neurologii. Ja z TYM pikusiem ledwo mogłem żyć, a co dopiero ten tutaj. Przek🤬ione i tyle, cieszcie się, że nie chorujecie na to cholerstwo bo 3/4 z was na pewno by sobie p🤬lnęło w łeb.
Wszystkim, którym ciśnie się na palce komentarz typu:
"Urzekła mnie Twoja historia itp" piszę- możecie się zabić, życiowe niedojdy.